Avoimet työpaikat - Asiakaspalvelija ja työnsuunnittelija, kesätyö

Asiakaspalvelija ja työnsuunnittelija

Anticimex hakee innokkaita asiakaspalvelijoita ja työnsuunnittelijoita tiimiemme tueksi kesäkaudelle. Asiakaspalvelijana tehtäväsi on auttaa Anticimexin asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Työsuunnittelijana tehtävänäsi on tuhoeläintorjunnan huoltoteknikoiden töiden aikataulutus ja työnsuunnittelu puhelimitse sekä sähköpostitse.

Kaikki työ perehdytetään sinulle. Pääset mukaan iloiseen ja osaavaan tiimiin, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta neuvontaa ja opastusta erilaisissa tuhoeläinongelmissa. Asiakkaitamme ovat niin yritykset kuin yksityisasiakkaatkin.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, kunhan omaat reippaan asenteen, olet nopea oppimaan ja uskallat tarttua puhelimeen. Sinulta sujuu niin suomi kuin englanti.

Tarjoamme

  • Kattavan perehdytyksen
  • Nykyaikaiset ja viihtyisät toimitilat Vantaalla hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä
  • Arkipäivätyön klo 8-16
  • Kiinteän kuukausipalkan
  • Kattavan työterveyshuollon
  • Mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen

Kesäkautemme on toukokuusta elokuuhun, aloitus- ja lopetusajankohta ovat sovittavissa.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemus asiakaspalvelijan tehtävään osoitteeseen viveka.uuskoski[at]anticimex.fi ja työsuunnittelija tehtävään osoitteeseen taru.saarenpaa[at]anticimex.fi.

Hakuaika päättyy 29.2.2024. Mikäli haluat hakea molempia paikkoja, niin laitathan yhteisen hakemuksen molemmille. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, laitathan sähköpostia yllä oleviin osoitteisiin.

Tietoa yrityksestä:

Anticimex on moderni rakennetun ympäristön, tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 21 maassa. Suomessa Anticimex työllistää jo 200 henkilöä ja tekee 85 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 15 palvelupistettä. Palvelemme koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka. Lue lisää meistä.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706