Innovaatiokeskus

Innovaatiokeskus

Anticimexin innovaatiokeskus perustettiin vuonna 2008 Tanskassa. Pohjois-Kööpenhaminassa sijaitsevassa Helsingessä omistautunut tutkimus- ja kehitystiimimme tutkii uusimpia teknologisia ratkaisuja. He tarjoavat meille työkalut siihen, että voimme maailmanlaajuisesti tarjota ensiluokkaista palvelua parhaita mahdollisia tuotteita hyödyntäen.

Tuotekehitys tapahtuu yrityksen sisällä

Kehitystiimiimme kuuluu 40 innovaattoria, jotka edustavat alan kirkkainta kärkeä. Tuhoeläinhallinnan asiantuntijamme sekä kehittävät nykyisiä menetelmiä ja tekniikoita, että luovat täysin uudenlaisia digitaalisia tuotteita.

Kehitystyö on soveltavaa tutkimusta, jota tehdään markkinoiden tarpeet huomioiden. Oman talon sisällä kehitetyt tuotteet valmistetaan erityisosaamista omaavien insinöörien johdolla ja niin, että ne ovat tehokkaita ja turvallisia käyttää maailmanlaajuisesti.

Anticimex Smartin konsepti syntyi vuonna 2014. Smart-järjestelmässä hyödynnetään viimeisintä tutkimustietoa ja uusinta teknologiaa, jonka ansiosta tuotteemme erottuvat edukseen.

Tulevaisuuden ratkaisut aina ensimmäisenä

Anticimexin innovaatiokeskus

Anticimex Smartissa ei käytetä ollenkaan tuholaistorjunta-aineita. Konsepti rakentuu digitaalisten loukkujen, kameroiden ja sensoreiden ympärivuorokautiseen valvontaan sekä torjuntaan. Tällä hetkellä laitteita on asennettu yli 200 000 kappaletta kansainvälisesti.

Me emme kuitenkaan aio lopettaa edistysaskelien ottamista tähän. Palvelemme 21 maassa, ja asiakaskuntaamme kuuluu sekä kuluttajia että eri alojen yrityksiä.

Kuuntelemme jatkossakin asiakkaidemme toiveita ja tutkimme teknologian tuomia mahdollisuuksia. Siten voimme tarjota tulevaisuuden ratkaisut aina ensimmäisinä asiakkaillemme.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706