Palvelumme logistiikkaan

Logistiikka

Mitkä ovat tuholaisten vaikutukset kuljetukselle ja varastoinnille?

Terminaaleissa ja lastauslaitureilla voi tuotetyypistä tai varastoiduista raaka-aineista riippumatta esiintyä tuhoeläimiä mihin vuodenaikaan tahansa.

Kuormissa voi esiintyä erilaisia tuhohyönteisiä, kuten kuoriaisia ja koisia, jotka saastuttavat elintarvikkeita munilla, ulosteilla ja muilla eritteillään. Rotat ja hiiret viihtyvät kiinteistöissä, joissa niille on tarjolla helppoa ravintoa sekä piilopaikkoja. Tiloissa, joissa varastoidaan elintarvikkeita, myös linnut voivat aiheuttaa tuotehävikkiä ja mikrobiologisia riskejä.

Anticimex vastaa tuholaisten aiheuttamiin ongelmiin tehokkaasti koko maan kattavalla palveluverkostollaan. Torjumme tuhoeläimet kiinteistöstä ja autamme ylläpitämään asiakkaidemme tuotantoa koskevia laatuvaatimuksia.

Referenssit: Postnord

Anticimex varmistaa tuhoeläinhallinnan logistiikkakeskuksessa

PostNord on Pohjoismaiden johtava logistiikkayritys. Anticimex vastaa tuholaistorjunnasta PostNordin pääkaupunkiseudun toimipisteissä, joissa palveluita on vuosien varrella kehitetty sekä asiakkaan tarpeiden että Anticimexin asiantuntijoiden ehdotusten pohjalta. Yksi viime vuosien merkittävimmistä uudistuksista on ollut myrkyttömän ja älykkään Anticimex Smart -tuholaistorjunnan käyttöönotto.

Lue lisää

Valitse maa

    soita meille0207 495 706