Palvelumme hotelleille

Hotelli

Mitkä ovat tuholaisten vaikutukset hotelleille?

Jyrsijät, tuhohyönteiset ja linnut aiheuttavat hotelleissa monenlaista harmia. Puutteet kiinteistössä voivat houkutella rottia tai hiiriä pesimään rakennukseen ja altistaa sen ongelmille, kuten jyrsinnästä aiheutuville sähkövioille. Linnut aiheuttavat harmia käytöksellään sekä jätöksillään, ja matkailun seurauksena hotelliin voi levitä verta imeviä lutikoita. Ne pesiytyvät hotellihuoneissa pääsääntöisesti lähelle sänkyä, josta niillä on lyhyt matka ravinnon lähteelle. Tuhoeläimet ovat myös hygieniariski, sillä ne pilaavat elintarvikkeita ja levittävät bakteereja.

Tuhoeläinten aiheuttamat ongelmat eivät useinkaan jää matkailijoilta piiloon. Hotelliasiakkaat jakavat aktiivisesti kokemuksiaan muille matkailijoille, jolloin tuhoeläimistä johtuva negatiivinen palaute voi vaikuttaa yrityksen maineeseen. Ennaltaehkäisevän ja aktiivisen tuholaistorjunnan avulla tilanne on kuitenkin mahdollista pitää hallinnassa.

Anticimex vastaa tuholaisten aiheuttamiin ongelmiin tehokkaasti koko maan kattavalla palveluverkostolla. Olipa kyseessä sitten ennaltaehkäisevä tuhoeläinhallinta tai akuutti tuhoeläinongelma – meiltä löytyy ratkaisu jokaiselle majoitusalan yritykselle. Kauttamme on saatavilla myös monipuoliset elintarvikehygienian palvelut.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706