Vakuutustoiminta

Vakuutustoiminta

Omakotitalot

Ifin henkilöasiakas saa laajan omakotitalovakuutuksen myötä käyttöönsä maksuttoman omakotitalon kunnossapitosuunnitelman.

Kunnossapitosuunnitelman luonti alkaa Anticimexin rakennusalan asiantuntijan kotikäynnillä. Käynnillä asiantuntija tutustuu huolellisesti kodin eri kohtiin, jotka voivat altistaa vahingoille. Tästä syntyy maksuton kirjallinen suunnitelma, joka mahdollistaa vakuutetun kodin arvon säilyttämisen. Kunnossapitosuunnitelman lisäksi käytössä on puhelinpalvelu, jonka kautta on mahdollista saada neuvoa omakotitalon huoltoon ja korjauksiin liittyen.

Laajan turvan valinneilla Ifin omakotitaloasukkailla on käytössään myös maksuton tuholaistorjuntapalvelu.

Kunnossapitosuunnitelma ja tuholaistorjuntapalvelu

Taloyhtiöt

If tarjoaa asuinrakennuksille tuhoeläinvakuutusta osana kiinteistövakuutustaan. Tuhoeläinvakuutus korvaa kiinteistön tuhoeläintorjunnan kustannuksia ja takaa, että torjunnan tekee Anticimexin koulutettu tuhoeläintorjunnan ammattilainen. Tämä varmistaa torjunnan tehokkuuden lisäksi sen, että työssä huomioidaan aina voimassa olevat ympäristösäädökset ja -vaatimukset.

If tarjoaa lisäksi taloyhtiöasiakkailleen kiinteistön huolenpitotarkastuksen, jonka toteuttaa Anticimex. Huolenpitotarkastus tarjoaa säännöllisen terveystarkastuksen kiinteistölle. Se auttaa torjumaan vahinkoja ja löytämään paikat, jotka saattavat vaatia huoltoa tai korjausta joko nyt tai lähivuosina. Huolenpitotarkastus on maksuton etu ja se sisältyy aina laajan turvan valinneiden kiinteistövakuutusasiakkaiden vakuutukseen.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706