Palvelumme elintarviketeollisuudelle

Ruoantuotanto

Tuhoeläinhallinta on välttämätön osa ruoantuotantoa

Varautuminen liiketoiminnan riskeihin on osa jokaisen menestyvän yrityksen toimintaa. Ruoantuotannossa tuhoeläimet muodostavat liiketoiminnalle aivan omanlaisensa haasteen, kun ne saastuttavat ja tuhoavat elintarvikkeita. Ilman ennaltaehkäiseviä ja aktiivisia toimenpiteitä tuhoeläimet voivat aiheuttaa suurtakin vahinkoa yrityksen myynnille, maineelle ja asiakkaille.

Anticimex on toiminut Suomessa elintarviketeollisuuden yritysten kumppanina jo useiden vuosikymmenien ajan ja tuntee alan tuhoeläinriskit. Torjuntapalvelumme voidaan sovittaa erikokoisille ja -tyyppisille ruokien ja juomien valmistajille – niin pienelle yhden liikkeen leipomolle kuin usean tuotantolaitoksen omaavalle yrityksellekin. Sopimukseen voidaan lisäksi sisällyttää elintarviketurvallisuuden palveluita, kuten hygieniakierroksia ja näytteenottoja.

Tuhoeläinhallinta elintarviketeollisuudessa

  • Tarkastamme, tunnistamme ja arvioimme tuhoeläinriskit yrityksessäsi.
  • Työskentelemme ympäristöystävällisesti ja valitsemme tehokkaimman ja ympäristöä vähiten kuormittavan torjuntatavan.
  • Etsimme säännöllisillä tarkastuksilla merkkejä tuholaisista ja varmistamme, että torjunta toimii. Anticimex Smart -palvelun ansiosta voimme tehdä tilannearvion etänä ja pyydystää jyrsijät täysin myrkyttömillä älyloukuilla.
  • Tunnemme auditointien vaatimukset tuholaistorjunnalle ja autamme yritystäsi täyttämään ne.
  • Dokumentoimme palvelun. Jokaisen käyntikerran jälkeen asiakkaamme saa raportin tehdyistä toimenpiteistä ja kehitysehdotuksista sähköiseen AxOnline -asiakasraportointiportaaliin.
  • Tuhoeläinteknikkomme työskentelevät tehokkaasti ja häiritsemättä liiketoimintasi työprosesseja.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706