Avoimet työpaikat - Talotarkastaja, Anticimex

Talotarkastaja, Oulu

Talotarkastajana tulet toteuttamaan pientaloasujille tarkoitettua palvelua, jonka tarkoitus on auttaa asunnon omistajia pitämään parempaa huolta kodistaan ja auttaa ennaltaehkäisemään vahinkoja. Talotarkastajana tarkastat monipuolisesti asunnon eri osien toimivuutta ja kuntoa, arvioit mahdollisia huoltotarpeita sekä annat riskiarvioita. Kiinnität huomiota muun muassa seuraaviin asioihin: rakennuksen kosteudenhallinta, siihen liittyvien rakennusosien kunto, ilman-vaihto- ja lämmitysjärjestelmät, vesi-, viemäri- ja sähköjärjestelmät sekä muun muassa hormit ja tulisijat. Lisäksi voit arvioida paloturvallisuutta, lapsiturvallisuutta ynnä muita vastaavia seikkoja asiakkaan tarpeen mukaan.

Odotamme sinulta:

Odotamme sinulta kykyä hahmottaa omakotitalo kokonaisuutena, perustietoja pientalojen yleisimmistä rakenteista, ymmärrystä rakennuksiin kohdistuvista mahdollisista kosteusrasitustekijöistä (esim. sade- ja pintavedet, maakosteus, märkätilojen puutteet/riskit) sekä vedeneristeistä ja vesikalusteiden kunnosta. Eduksesi on osaaminen talotekniikasta ja kiinteistöhuollosta. Koulutusta enemmän arvostamme käytännön rakennusalan työkokemusta. Tehtävään sopiva tausta on esimerkiksi henkilöllä, jolla on noin viiden vuoden kokemus pientalojen rakentamisesta ja rakennusalan ammatillinen perustutkinto.

Talotarkastajan työ on liikkuvaa, kentällä tapahtuvaa työtä mikä vaatii tarkastajalta organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vietät suurimman osan työpäivästä asiakkaiden kodeissa asukkaiden ollessa paikalla. Painotammekin rekrytoinnissa teknisen osaamisen ohella erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakasta kunnioittavaa käytöstä. Edellytämme tietokoneen käytön perusosaamista ja äidinkielen tasoista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme antoisan, vaihtelevan ja käytännönläheisen työn, jossa pääset mukaan toteuttamaan Suomessa ainutlaatuista palvelua. Tarjoamme työhön tarvittavan ajoneuvon. Työhön perehtyminen aloitetaan noin viikon mittaisella koulutusjaksolla Vantaalla. Kyseessä on arkisin tapahtuva päivätyö ja henkilöt palkataan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suoraan Anticimexille.

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa StaffPoint.

Hakuaika on päättynyt!

Tietoa yrityksestä:

Anticimex on moderni rakennetun ympäristön, tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa kansainvälistä Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 21 maassa. Suomessa Anticimex työllistää 160 henkilöä ja meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä ympäri Suomen. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706