Avoimet työpaikat - Varastotyöntekijä, Anticimex

Varastotyöntekijä, Vantaa

Varastotyöntekijänä olet tärkeä osa Anticimexiä. Pääset mukaan mielenkiintoiselle alalle ja innostavaan työympäristöön. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa ja alan johtavassa yrityksessä. Työtehtävässä avainvastuunasi on Anticimexin älyansojen huolto ja korjaus. Lisäksi työhön kuuluu normaaleja varastotöitä (keräily, lähetys, vastaanotto, varastointi) sekä kentällä toimivien tuhoeläintorjunnan huoltoteknikoiden auttaminen. Toivommekin työkalupakistasi löytyvän reippaan positiivista asiakaspalveluhenkisyyttä. Odotamme, että olet työssäsi oma-aloitteinen, suunnitelmallinen ja luotettava tiimipelaaja.

Aiempi kokemus mekaanisten tai elektronisten laitteiden korjauksesta tai varastotyöstä luetaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja koulutus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Reippaan positiivista asiakaspalveluasennetta
 • Kiinnostusta laitteiden huoltoon ja korjaukseen
 • Yhteistyötaitoja
 • Järjestelmällistä, loogista ja luotettavaa työskentelyotetta
 • Valmiutta työskennellä hektisissä ja muuttuvissa tilanteissa
 • Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme:

 • Hauskan ja rennon tiimin tuen sekä kannustavat työkaverit
 • Kattavan perehdytyksen
 • Vastuuta ja vapautta
 • Uusimmat tuholaistorjunta-alan ratkaisut ja työvälineet
 • Työpaikan vakavaraisessa yrityksessä kehittyvällä alalla

Panostamme koko ajan enemmän myrkyttömiin ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaviin toimintatapoihin. Digitaalisuus, ennaltaehkäisy ja "oikeassa paikassa oikeaan aikaan" -ajattelu ovat karsineet myrkkyjen käyttöä tuntuvasti. Anticimexissä on vahva yhdessä tekemisen henki ja aktiivisuuteen kannustava yrittäjähenki ja tuttu yrityskulttuuri, joka näkyy sinnikkyytenä, hyvänä tiimihenkenä, sekä yhteisenä hauskanpitona.

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Eezy Henkilöstöpalvelut.

Hakuaika on päättynyt!

Tietoa yrityksestä:

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 20 maassa. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Mahdollistamme paremman palvelutason omaksumalla uusimman ja innovatiivisimman teknologian. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Suomen Anticimex työllistää jo 150 suomalaista ja tekee 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä. Palvelemme koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Valitse maa

  soita meille0207 495 706