Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Anticimex Oy

Y-tunnus: 0568693-7

Uutistie 3 C, 01770 Vantaa

(myöhemmin tässä tekstissä "Järjestäjä")

2. Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän lähiperheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Anticimexin sosiaalisen median kanavalla tai tapahtumassa. Osallistumisohjeet ja päättymisajankohta on kerrottu arvontaa koskevassa postauksessa tai tapahtuman arvontalipukkeessa. Anticimex järjestää arvonnan ja vastaa siitä itse.

4. Arvonnan suorittaminen

Arvonnan voittaja arvotaan satunnaisesti kaikkien osallistujien kesken ja voittajalle ilmoitetaan suoraan yksityisviestillä. Voittaja toimittaa Järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten yksityisviestillä. Jos voittajaa ei saada kiinni seitsemän vuorokauden kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

5. Palkinto

Palkinto ilmoitetaan arvontaa koskevan postauksen yhteydessä tai tapahtumaa koskevassa viestinnässä. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

6. Henkilötiedot

Arvonnan voittajan nimeä tai muita henkilötietoja ei julkaista Anticimexin omissa tai missään muissa kanavissa, ellei voittaja anna siihen erikseen julkaisulupaa. Käsittelemme henkilötietoja ainoastaan palkinnon toimittamiseksi. Tutustu Anticimexin tietosuojaselosteeseen.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä taikka käyttämättä jättämisestä. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteiset arpajaisverot.

8. Muut ehdot

Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön. Arvonnan Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Anticimex pyytää voittajalta ainoastaan palkinnon toimittamista koskevat tiedot. Arvontaan osallistuminen ja palkinnon vastaanottaminen ei koskaan edellytä linkin klikkaamista, rekisteröitymistä ulkopuoliselle verkkosivulle tai pankki- tai maksukorttitietojen antamista.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706