Avoimet työpaikat - Asiakaspalvelija, Anticimex

Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelijana tehtävänäsi on palvella ja auttaa laadukkaasti asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköpostitse. Pääset mukaan reippaaseen ja ammattitaitoiseen tiimiin, joka tarjoaa asiakkailleen neuvontaa ja opastusta vaihtelevissa tilanteissa ja tuhoeläinongelmissa. Asiakaspalvelijan tehtäviin kuuluvat tilausten vastaanotto, torjuntojen myyminen, toimeksiantojen hallinta sekä raportointi. Lisäksi autamme kentällä olevia kollegoitamme, jotta he saavat työnsä tehtyä tehokkaasti ja laadukkaasti. Asiakaskuntaamme kuuluu etupäässä yritysasiakkaita, kuten isännöitsijöitä ja huoltoyhtiöitä, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita.

Etsimämme henkilö on aidon palveluasenteen omaava, puhelinasiakaspalvelusta innostuva, myynnillinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Päivittäinen työskentely tapahtuu yhteistyössä lähimpien kollegoiden ja yhtiön muiden osastojen kuten myynnin, taloushallinnon ja palvelutuotannon kanssa.

Odotamme sinulta:

  • Hallitset sujuvasti yleisimmät toimisto-ohjelmat ja omaksut näppärästi uusia järjestelmiä ja työtapoja.
  • Asiakaspalvelumme käyttää kaikessa työssään yhtiön toiminnanohjausjärjestelmää, joten aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä on eduksi.
  • Asiakaspalveluun kuuluu yhteydenpito puhelimitse ja sähköpostitse pääosin suomeksi, mutta ruotsin ja englannin perusosaaminen on myös tarpeen.
  • Arvostamme aiempaa puhelinasiakaspalvelukokemusta. Myös myynnillisyydestä on etua.
  • Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja asiakaslähtöinen työote!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen viveka.uuskoski[at]anticimex.fi. Toimithan ripeästi, sillä haastatteluja käydään prosessin edetessä ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi, asiakaspalvelupäällikkö Viveka Uuskoski. Mahdolliset tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse numeroon 0504334811.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 22.5.2022 klo 23:59.

Tietoa yrityksestä:

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 20 maassa. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Mahdollistamme paremman palvelutason omaksumalla uusimman ja innovatiivisimman teknologian. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Suomen Anticimex työllistää jo 150 suomalaista ja tekee 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä. Palvelemme koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Valitse maa

    soita meille 0207 495 706