Avoimet työpaikat - Kesätyöntekijä asiakaspalvelutiimiin

Asiakaspalvelija, kesätyö

Asiakaspalvelijana tehtävänäsi on palvella ja auttaa laadukkaasti asiakkaitamme eri tilauskanavissa ja sähköpostitse. Pääset mukaan reippaaseen ja ammattitaitoiseen tiimiin, joka tarjoaa asiakkailleen neuvontaa ja opastusta vaihtelevissa tilanteissa ja erilaisissa tuhoeläinongelmissa. Asiakaskuntaamme kuuluu etupäässä yritysasiakkaita, kuten isännöitsijöitä ja huoltoyhtiöitä, mutta myös yksityisasiakkaita.

Etsimämme henkilö on aidon palveluasenteen omaava, nopeasorminen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Päivittäinen työskentely tapahtuu yhteistyössä lähimpien kollegoiden ja yhtiön muiden osastojen kuten myynnin, taloushallinnon ja palvelutuotannon kanssa. Tukenasi työssä toimii osaavat asiakaspalvelutiimimme jäsenet. Työaika on arkisin klo 8–16.

Odotamme sinulta:

 • Sitoutumista työhön koko kesän ajaksi
 • Hallitset sujuvasti yleisimmät toimisto-ohjelmat ja omaksut näppärästi uusia järjestelmiä ja työtapoja
 • Suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista sekä kirjallista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Asiakaspalvelumme käyttää kaikessa työssään yhtiön toiminnanohjausjärjestelmää, joten aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi
 • Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja asiakaslähtöinen työote!

Tarjoamme sinulle:

 • Kokopäiväisen kesätyön Vantaan toimistollamme Vantaanlaaksossa
 • Hauskan ja rennon tiimin tuen sekä kannustavat työkaverit
 • Kattavan perehdytyksen
 • Työpaikan vakavaraisessa yrityksessä kehittyvällä alalla

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen. Työt alkavat alkukesästä sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi, asiakaspalvelupäällikkö Hanna-Kaisa Räty.

Hakuaika on päättynyt!

Tietoa yrityksestä:

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarviketurvallisuuden palveluyritys. Olemme osa kansainvälistä Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 21 maassa. Suomessa Anticimex työllistää 160 henkilöä ja meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 15 palvelupistettä ympäri Suomen. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Valitse maa

  soita meille0207 495 706