Avoimet työpaikat - Asiakaspalvelija, Anticimex

Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelijana tehtävänäsi on palvella ja auttaa laadukkaasti asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköpostitse. Pääset mukaan reippaaseen ja ammattitaitoiseen tiimiin, joka tarjoaa asiakkailleen neuvontaa ja opastusta vaihtelevissa tilanteissa ja erilaisissa tuhoeläinongelmissa. Asiakaspalvelijan tehtäviin kuuluvat myös tilausten vastaanotto, torjuntojen myyminen, toimeksiantojen hallinta, sekä raportointi. Lisäksi autamme kentällä olevia kollegoitamme, jotta he saavat työnsä tehtyä tehokkaasti ja laadukkaasti. Asiakaskuntaamme kuuluu etupäässä yritysasiakkaita, kuten isännöitsijöitä ja huoltoyhtiöitä, mutta myös yksityisasiakkaita.

Etsimämme henkilö on aidon palveluasenteen omaava, puhelinasiakaspalvelusta innostuva, myynnillinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Päivittäinen työskentely tapahtuu yhteistyössä lähimpien kollegoiden ja yhtiön muiden osastojen kuten myynnin, taloushallinnon ja palvelutuotannon kanssa.

Odotamme sinulta:

 • Hallitset sujuvasti yleisimmät toimisto-ohjelmat ja omaksut näppärästi uusia järjestelmiä ja työtapoja.
 • Asiakaspalvelumme käyttää kaikessa työssään yhtiön toiminnanohjausjärjestelmää, joten aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi.
 • Asiakaspalveluun kuuluu yhteydenpito puhelimitse ja sähköpostitse pääosin suomeksi, mutta ruotsin ja englannin perusosaaminen on myös tarpeen.
 • Arvostamme aiempaa puhelinasiakaspalvelukokemusta ja myös myynnillisyys koetaan eduksi.
 • Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja asiakaslähtöinen työote!

Tarjoamme sinulle:

 • Kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen
 • Hauskan ja rennon tiimin tuen sekä kannustavat työkaverit
 • Kattavan perehdytyksen
 • Työpaikan vakavaraisessa yrityksessä kehittyvällä alalla

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työ herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan Anticimexin omille palkkalistoille.

Hakuaika on päättynyt!

Tietoa yrityksestä:

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 20 maassa. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Mahdollistamme paremman palvelutason omaksumalla uusimman ja innovatiivisimman teknologian. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Suomen Anticimex työllistää jo 150 suomalaista ja tekee 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä. Palvelemme koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Valitse maa

  soita meille0207 495 706