Avoimet työpaikat - Controller, Anticimex

Controller

CONTROLLER

Roolisi tulee olemaan vahvasti sidoksissa yhtiön ulkoiseen laskentaan, mutta tehtävässä on myös sisäisen laskennan osia. Raportoit tehtävässä talousjohtajalle. Voit olla työurasi alkupuolella oleva Controller tai vaikka kirjanpidon ammattilainen, joka kaipaa uutta suuntaa uralleen.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Tilitoimistoyhteistyö
 • Päivittäinen taloushallinto
 • Sisäisen laskennan myynnin seuraaminen ja raportoiminen
 • Konserniraportointi
 • Kausien päätökset
 • Sisäisen tarkastuksen ja tilintarkastuksen avustavat työt
 • Talousraportoinnin kehittäminen
 • Vastuu taloushallinto-ohjelmistoista
 • Lisäksi erilaisia Ad Hoc taloustehtäviä

Sinulla on kirjanpito- ja taloushallinto-osaamista, lisäksi vähintään muutaman vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä. Tarvitset tehtävässä suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista sekä kirjallista osaamista.

Olet innokas oppimaan uutta, omaat vahvan kiinnostuksen ilmiöiden selvittämiseen ja selittämiseen, etkä pelkää haasteita. Haluat tutkia ja selvittää asioita, etkä pelkää kertoa näkemyksiäsi ääneen. Haluat tuottaa laadukasta työnjälkeä ja kehittyä työssäsi jatkuvasti. ERP tarkoittaa sinulle enemmän mahdollisuutta kuin uhkaa ja innostut myös tietokannoista, automaatiosta sekä robotiikasta.

Olemme matalahierarkinen organisaatio ja yrityksemme arvoja ovat luottamus, innovaatio ja intohimo. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä kehittyvällä alalla. Työsuhde-etuina on saatavilla Smartumin kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Vantaanlaaksossa etätyömahdollisuudella.

Kiinnostuitko ja haluat liittyä osaksi tiimiämme?

Kerro meille osaamisestasi ja kokemuksestasi! Toimita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera pian, käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Tommi Jauhiainen. Tiedustelut puhelimitse perjantaisin klo 9–10, p. 040 862 2368.

Työ on vanhempainvapaan sijaisuus 06/2023-08/2024 ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Viimeinen hakupäivä on 29.6.2023. Hakemukset liitteineen sähköpostilla tommi.jauhiainen[at]anticimex.fi.

Tietoa yrityksestä:

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarviketurvallisuuden palveluyritys. Olemme osa kansainvälistä Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 21 maassa. Suomessa Anticimex työllistää 160 henkilöä ja meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä ympäri Suomen. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Valitse maa

  soita meille0207 495 706