Avoimet työpaikat - Tuholaistorjuja, kesätyö

Tuholaistorjuja, kesätyö

Tuholaistorjujan työ pitää sisällään monipuolisia tarkastus- ja tuhoeläintorjuntatehtäviä yritys- ja yksityisasiakkaiden parissa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja itsenäistä asiakkaidemme luona tapahtuvaa työtä, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Etsimme kesätyöntekijäksemme ensisijaisesti tiimimme sopivaa hyvää tyyppiä, jolla on asenne ja työmoraali kohdallaan. Älä siis epäröi hakemuksesi laittamista, sillä meidän tuellamme sinusta kasvaa osaava tuhoeläintorjunnan ammattilainen! Mikä parasta, koska olemme kasvava yritys, on mahdollista, että kesätyö voi johtaa kokopäiväiseen työpaikkaan tulevaisuudessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Reippaan positiivista asiakaspalveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uusien asioiden oppimiseen
 • Tietokoneen käyttötaitoja
 • Englannin kielen perustaitoja
 • Tehtävän suorittaminen edellyttää ajokorttia

Tarjoamme:

 • Kattavan perehdytyksen
 • Hauskan ja rennon tiimin tuen, kannustavat työkaverit sekä mukavan esihenkilön
 • Pääosin arkisin tapahtuvan päivätyön (klo 8-16 välillä, mahdollisuus liukuvaan työaikaan), johon myös oman elämän menot pystyy yhdistämään erittäin joustavasti
 • Uusimmat tuholaistorjunta-alan ratkaisut ja työvälineet
 • Kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Panostamme koko ajan enemmän myrkyttömiin ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaviin toimintatapoihin. Digitaalisuus, ennaltaehkäisy ja "oikeassa paikassa oikeaan aikaan" -ajattelu ovat karsineet myrkkyjen käyttöä tuntuvasti.

Anticimexissä on vahva yhdessä tekemisen meininki, aktiivisuuteen kannustava henki ja yrityskulttuuri, joka näkyy sinnikkyytenä, hyvänä tiimihenkenä, sekä yhteisenä hauskanpitona. Lue tästä eräs uratarinamme.

Yrityskulttuuriimme kuuluu tarjota kasvumahdollisuuksia halukkaille ja vahvan kasvumme ansiosta moni Anticimexläinen onkin kokenut hienon uralla etenemistarinan kasvaen teknikosta erityisasiantuntijaksi tai esihenkilöksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jarno.kettunen[at]anticimex.fi. Huomioi, että paikka kuitenkin täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos haluat osaksi Anticimexin huippuporukkaa, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jarno Kettunen. Mahdolliset tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse numeroon 050 306 9801. Soittamalla tavoitat Jarnon parhaiten tiistaisin ja torstaisin klo 8-9 välillä.

Hakuaika 30.4.2023 saakka.

Tietoa yrityksestä:

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarviketurvallisuuden palveluyritys. Olemme osa kansainvälistä Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 21 maassa. Suomessa Anticimex työllistää 160 henkilöä ja meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 15 palvelupistettä ympäri Suomen. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Valitse maa

  soita meille0207 495 706