Avoimet työpaikat - Tuholaistorjuja, Tampere

Tuholaistorjuja, Tampere

Tuhoeläinteknikon/tuholaistorjujan työ pitää sisällään monipuolisia tarkastus- ja tuhoeläintorjuntatehtäviä yritys- ja yksityisasiakkaiden parissa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja itsenäistä kentällä tapahtuvaa työtä, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Työ saattaa toisinaan sisältää lyhyitä kotimaan työmatkoja.

Koulutamme tehtävään, joskin etua työhön perehdyttämisessä on elintarvike-, kiinteistönhuollon- tai rakentamisenalan koulutuksesta tai työkokemuksesta. Etsimme kuitenkin ensisijaisesti tiimimme sopivaa hyvää tyyppiä, jolla on asenne ja työmoraali kohdallaan. Älä siis epäröi hakemuksesi laittamista, sillä meidän tuellamme sinusta kasvaa osaava tuhoeläintorjunnan ammattilainen!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Reippaan positiivista asiakaspalveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uusien asioiden oppimiseen
 • Tietokoneen käyttötaitoja
 • Englannin kielen perustaitoja
 • Hyvää organisointikykyä
 • Pitkäjänteisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
 • Hyvää paineensietokykyä
 • Tehtävän suorittaminen edellyttää ajokorttia

Eduksi katsomme:

 • Työkokemuksen rakennus-, kiinteistönhuolto- ja elintarvikealalta

Tarjoamme:

 • Hauskan ja rennon tiimin tuen, kannustavat työkaverit ja siedettävän esimiehen
 • Uusimmat tuholaistorjunta-alan ratkaisut ja työvälineet
 • Kattavan perehdytyksen, koulutusta ja Tuholaistorjunnan ammattitutkinnon
 • Vastuuta ja vapautta
 • Työpaikan vakaavaraisessa yrityksessä kehittyvällä alalla

Panostamme koko ajan enemmän myrkyttömiin ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaviin toimintatapoihin. Digitaalisuus, ennaltaehkäisy ja "oikeassa paikassa oikeaan aikaan" -ajattelu ovat karsineet myrkkyjen käyttöä tuntuvasti.
Anticimexissä on vahva yhdessä tekemisen henki ja aktiivisuuteen kannustava yrittäjähenki ja tuttu yrityskulttuuri, joka näkyy sinnikkyytenä, hyvänä tiimihenkenä, sekä yhteisenä hauskanpitona. Lue tästä pari vuotta vanha uratarina.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen tulevalle esimiehellesi osoitteeseen matti.ahola[at]anticimex.fi 5.2.2023 mennessä.

Huomioi, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos haluat osaksi Anticimexin huippuporukkaa, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kyseessä on pääosin arkisin tapahtuva päivätyö (klo 8-16, mahdollisuus liukuvaan työaikaan).

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Matti Ahola. Voit olla minuun yhteydessä sähköpostilla, Whatsappin kautta tai soittamalla suoraan numeroon 0400 673 413. Tavoitat minut parhaiten arkisin klo 9.30-15.00 välillä.

Tietoa yrityksestä:

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 20 maassa.
Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Mahdollistamme paremman palvelutason omaksumalla uusimman ja innovatiivisimman teknologian. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Suomen Anticimex työllistää jo 160 suomalaista ja tekee 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä. Palvelemme koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Valitse maa

  soita meille0207 495 706