Avoimet työpaikat - Työnsuunnittelija, Anticimex

Työnsuunnittelija, pk-seutu

Kesätyöntekijäksi Anticimexille

Työnsuunnittelijana olet tärkeä osa organisaatiotamme ja työnsuunnittelutiimiä. Pääset mukaan mielenkiintoiselle alalle ja innostavaan työympäristöön. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa ja alan johtavassa yrityksessä. Työtehtävässä avainvastuunasi on kentällä toimivien tuhoeläintorjunnan huoltoteknikoiden töiden aikataulutus ja työsuunnittelu. Olet tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaittemme kuin huoltoteknikoittemme kanssa, minkä vuoksi toivomme työkalupakistasi löytyvän reippaan positiivista asiakaspalveluhenkisyyttä. Odotamme että olet työssäsi oma-aloitteinen, suunnitelmallinen ja luotettava tiimipelaaja. Pystyt pitämään langat käsissäsi myös nopeatempoisuutta vaativissa tilanteissa.

Aiempi kokemus aikatauluttamista vaativista työtehtävistä luetaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja koulutuksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Reippaan positiivista asiakaspalveluasennetta
 • Kykyä selkeään puhelintyöskentelyyn
 • Yhteistyö- ja viestintätaitoja
 • Järjestelmällistä, loogista ja luotettavaa työskentelyotetta
 • IT-taitoja
 • Englannin kielen osaamista
 • Valmiutta työskennellä hektisissä ja muuttuvissa tilanteissa

Tarjoamme:

 • Hauskan ja rennon tiimin tuen, kannustavat työkaverit ja siedettävän esihenkilön
 • Kattavan perehdytyksen
 • Vastuuta ja vapautta
 • Uusimmat tuholaistorjunta-alan ratkaisut ja työvälineet
 • Työpaikan vakaavaraisessa yrityksessä kehittyvällä alalla

Panostamme koko ajan enemmän myrkyttömiin ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaviin toimintatapoihin. Digitaalisuus, ennaltaehkäisy ja "oikeassa paikassa oikeaan aikaan" -ajattelu ovat karsineet myrkkyjen käyttöä tuntuvasti. Anticimexissä on vahva yhdessä tekemisen henki ja aktiivisuuteen kannustava yrittäjähenki ja tuttu yrityskulttuuri, joka näkyy sinnikkyytenä, hyvänä tiimihenkenä, sekä yhteisenä hauskanpitona. Lue tästä pari vuotta vanha uratarina.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen tulevalle esimiehellesi osoitteeseen taru.saarenpaa[at]anticimex.fi 22.4.2022 mennessä. Huomioi, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos haluat osaksi Anticimexin huippuporukkaa, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kyseessä on arkisin tapahtuva päivätyö (klo 8-16, mahdollisuus liukuvaan työaikaan).

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Taru Saarenpää. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, Whatsapin kautta tai soittamalla numeroon +358 40 041 4594.

Tietoa yrityksestä:

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 20 maassa. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Mahdollistamme paremman palvelutason omaksumalla uusimman ja innovatiivisimman teknologian. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Suomen Anticimex työllistää jo 150 suomalaista ja tekee 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä. Palvelemme koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Valitse maa

  soita meille0207 495 706