Avoimet työpaikat - Työnsuunnittelija, Anticimex

Työnsuunnittelija, pk-seutu tai Turku

Työnsuunnittelijana olet tärkeä osa organisaatiotamme ja työnsuunnittelutiimiä. Pääset mukaan mielenkiintoiselle alalle ja innostavaan työympäristöön. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa ja alan johtavassa yrityksessä.

Työtehtävässä avainvastuunasi on kentällä toimivien tuhoeläintorjunnan huoltoteknikoiden töiden aikataulutus ja työnsuunnittelu. Olet tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaittemme kuin huoltoteknikoittemme kanssa, minkä vuoksi toivomme työkalupakistasi löytyvän reippaan positiivista asiakaspalveluhenkisyyttä. Odotamme, että olet työssäsi oma-aloitteinen, suunnitelmallinen ja luotettava tiimipelaaja. Pystyt pitämään langat käsissäsi myös nopeatempoisuutta vaativissa tilanteissa.

Annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja koulutuksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Reippaan positiivista asiakaspalveluasennetta
 • Kykyä selkeään puhelintyöskentelyyn
 • Yhteistyö- ja viestintätaitoja
 • Järjestelmällistä, loogista ja luotettavaa työskentelyotetta
 • IT-taitoja
 • Englannin kielen osaamista
 • Valmiutta työskennellä hektisissä ja muuttuvissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan vakavaraisessa yrityksessä kehittyvällä alalla
 • Uuden, modernin ja siistin työympäristön hyvien yhteyksien päässä Vantaalla. Vaihtoehtoisesti työpisteesi voi sijaita Turun toimipisteellämme.
 • Mahdollisuuden tehdä töitä myös etänä

Panostamme koko ajan enemmän myrkyttömiin ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaviin toimintatapoihin. Digitaalisuus, ennaltaehkäisy ja "oikeassa paikassa oikeaan aikaan" -ajattelu ovat karsineet myrkkyjen käyttöä tuntuvasti. Anticimexissä on vahva yhdessä tekemisen henki ja aktiivisuuteen kannustava yrittäjähenki ja tuttu yrityskulttuuri, joka näkyy sinnikkyytenä, hyvänä tiimihenkenä sekä yhteisenä hauskanpitona.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos haluat osaksi Anticimexin huippuporukkaa, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään.

Tehtävä on kestoltaan määräaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy elokuussa 2024. Lisätietoja tehtävästä antaa työnsuunnittelunpäällikkö Taru Saarenpää.

Hakuaika on päättynyt!

Tietoa yrityksestä:

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 21 maassa. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Mahdollistamme paremman palvelutason omaksumalla uusimman ja innovatiivisimman teknologian. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Suomen Anticimex työllistää jo 160 suomalaista ja tekee 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 15 palvelupistettä. Palvelemme koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Valitse maa

  soita meille0207 495 706