Avoimet työpaikat - Työnsuunnittelija, Anticimex

Työnsuunnittelija, Vantaa

Työnsuunnittelijana olet tärkeä osa organisaatiotamme ja työnsuunnittelutiimiä. Pääset mukaan mielenkiintoiselle alalle ja innostavaan työympäristöön. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa ja alan johtavassa yrityksessä. Työtehtävässä avainvastuunasi on kentällä toimivien tuhoeläintorjunnan huoltoteknikoiden töiden aikataulutus ja työsuunnittelu. Olet tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaittemme kuin huoltoteknikoittemme kanssa, minkä vuoksi toivomme työkalupakistasi löytyvän reippaan positiivista asiakaspalveluhenkisyyttä. Odotamme, että olet työssäsi oma-aloitteinen, suunnitelmallinen ja luotettava tiimipelaaja. Pystyt pitämään langat käsissäsi myös nopeatempoisuutta vaativissa tilanteissa.

Aiempi kokemus aikatauluttamista vaativista työtehtävistä luetaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja koulutuksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Reippaan positiivista asiakaspalveluasennetta
 • Kykyä selkeään puhelintyöskentelyyn
 • Yhteistyö- ja viestintätaitoja
 • Järjestelmällistä, loogista ja luotettavaa työskentelyotetta
 • IT-taitoja
 • Englannin kielen osaamista
 • Valmiutta työskennellä hektisissä ja muuttuvissa tilanteissa

Tarjoamme:

 • Hauskan ja rennon tiimin tuen sekä kannustavat työkaverit
 • Kattavan perehdytyksen
 • Vastuuta ja vapautta
 • Uusimmat tuholaistorjunta-alan ratkaisut ja työvälineet
 • Työpaikan vakavaraisessa yrityksessä kehittyvällä alalla

Panostamme koko ajan enemmän myrkyttömiin ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaviin toimintatapoihin. Digitaalisuus, ennaltaehkäisy ja "oikeassa paikassa oikeaan aikaan" -ajattelu ovat karsineet myrkkyjen käyttöä tuntuvasti. Anticimexissä on vahva yhdessä tekemisen henki ja aktiivisuuteen kannustava yrittäjähenki ja tuttu yrityskulttuuri, joka näkyy sinnikkyytenä, hyvänä tiimihenkenä, sekä yhteisenä hauskanpitona.

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työ herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan Anticimexin omille palkkalistoille.

Hae nyt

Lisää tietoa tästä tehtävästä antaa sinulle:

Recruitment Consultant Heidi Yrjä, 040 1546 747, heidi.yrja@manpowergroup.fi

Hakuaika päättyy 28.7.2022.

Tietoa yrityksestä:

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 20 maassa. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Mahdollistamme paremman palvelutason omaksumalla uusimman ja innovatiivisimman teknologian. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Suomen Anticimex työllistää jo 150 suomalaista ja tekee 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä. Palvelemme koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Valitse maa

  soita meille 0207 495 706