Palvelumme hotelleille

Hotelli

Mitkä ovat tuholaisten vaikutukset hotelleille?

Jyrsijät, tuhohyönteiset ja linnut aiheuttavat hotelleissa monenlaista harmia. Puutteet kiinteistössä voivat houkutella rottia tai hiiriä pesimään rakennukseen ja altistaa sen ongelmille, kuten jyrsinnästä aiheutuville sähkövioille. Linnut aiheuttavat harmia käytöksellään sekä jätöksillään, ja matkailun seurauksena hotelliin voi levitä verta imeviä lutikoita. Ne pesiytyvät hotellihuoneissa pääsääntöisesti lähelle sänkyä, josta niillä on lyhyt matka ravinnon lähteelle. Tuhoeläimet ovat myös hygieniariski, sillä ne voivat pilata elintarvikkeita ja levittää bakteereja.

Tuhoeläinten aiheuttamat ongelmat eivät useinkaan jää piiloon, sillä asiakkaat jakavat aktiivisesti kokemuksiaan muille matkailijoille. Pahimmillaan tuhoeläimistä johtuva negatiivinen palaute vaikuttaa yrityksesi maineeseen ja saa potentiaaliset asiakkaat karttamaan palveluitasi. Ennaltaehkäisevän ja aktiivisen tuholaistorjunnan avulla tilanne on kuitenkin mahdollista pitää hallinnassa.

Anticimex auttaa yrityksiä suojautumaan tuholaisongelmilta koko maan laajuisesti. Olipa kyseessä sitten ennaltaehkäisevä tuhoeläinhallinta tai akuutti tuhoeläinongelma – meiltä löytyy ratkaisu jokaiselle majoitusalan yritykselle.

Valitse maa

    soita meille 0207 495 706