Anticimexin asiakaspalvelu

Päivitä tietosi

Ilmoita yrityksesi pääkäyttäjä

Anticimexin AxOnline-asiakasportaali on päivittynyt uuteen versioon.

AxOnlinen olemassa olevat yrityskäyttäjätunnukset vaihtuvat henkilökohtaisiin sähköpostitunnuksiin. Nykyiset tunnukset lakkaavat toimimasta päivityksen yhteydessä ja päivitys vaikuttaa siten sisäänkirjautumiseen.

Saadaksesi tunnukset uuteen AxOnlineen, vahvista yrityksesi pääkäyttäjän tiedot lomakkeella. Muista merkitä myös tiedon ilmoittajana oma sähköpostisi, jotta voimme kontaktoida sinua, mikäli meillä on kysyttävää lomakkeen tietoihin liittyen.

Pääkäyttäjän sähköposti ei voi olla esim. info@yritys.fi tai toimisto@yritys.fi, vaan sen tulee olla henkilökohtainen, kuten etunimi.sukunimi@yritys.fi.

Jos yritykselläsi on useampi kohde eri osoitteissa, joiden raportointia tulisi päästä näkemään samoilla tunnuksilla, kirjaa tästä tieto "Lisätietoja"-kohtaan.

Jos yrityksesi eri kohteissa tulee olla kohdekohtainen pääkäyttäjä, täytä jokaisen kohteen tiedoilla oma lomake.

Saatuamme vahvistuksen yrityksen pääkäyttäjästä, luomme pääkäyttäjän ja hän saa järjestelmästä sähköpostitse tunnistautumiskutsun uuteen AxOnline-asiakasportaaliin. Tunnistautuminen tapahtuu ensimmäisellä kirjautumiskerralla kutsun linkkiä käyttäen.

Pääkäyttäjällä on mahdollisuus hallinnoida ja luoda käyttäjiä, sekä määrittää oikeuksia omaan yritykseensä liittyen.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706