Palvelumme ravintoloille

Ravintola

Mitkä ovat tuholaisten vaikutukset ravintoloille?

Ravintoloiden riskialueita ovat asiakastilat, baari, kahvila, keittiö, henkilökunnan sosiaalitilat, varasto sekä jätesäiliöt, joissa riittää purtavaa erilaisille tuholaisille.

Elintarviketuholaiset elävät ja lisääntyvät elintarvikkeissa ja saastuttavat niitä eritteillään. Rotat ja hiiret pilaavat elintarvikkeita, levittävät tauteja sekä jyrsivät eristeitä ja sähköjohtoja, jolloin ne voivat altistaa laitteet sähkövioille sekä rakennuksen tulipalolle ja vesivahingolle. Yleisimpiä haittalinnuista aiheutuvia haittoja ovat esteettiset haitat, kuten jätökset rakennusten julkisivuilla sekä hygieniariskit.

Anticimex vastaa tuholaisten aiheuttamiin ongelmiin tehokkaasti koko maan kattavalla palveluverkostolla. Tuhoeläintorjunnan lisäksi tarjoamme elintarviketurvallisuuden palveluita, joista ravintoloille sopivia ovat esimerkiksi hygieniatarkastukset, omavalvontasuunnitelman laatiminen sekä pintapuhtauden, elintarvikkeiden ja jään näytteenotot.

Choose country