Anticimex Smart

Anticimex Smart

Anticimex Smart vs. perinteinen tuholaistorjunta

Anticimex Smart vs. perinteinen tuholaistorjunta

Perinteinen tuholaistorjunta voidaan nähdä melko tehottomana keinona pitää jyrsijät poissa kodeista ja kiinteistöistä. Perinteinen torjunta perustuu myrkkyjen käyttöön ja vaatii käyntikertoja kohteessa tilanteen tarkastamiseksi. Se ei tarjoa ajantasaista tietoa tuholaisten aktiivisuudesta, eikä niiden liikettä kohteessa ole mahdollista seurata tehokkaasti.

Anticimex Smart eroaa monilta osin perinteisestä tuholaistorjunnasta. Smart torjuu tuholaiset myrkyttömästi ja tarjoaa etäluettavaa tietoa kohteesta 24/7. Järjestelmän keräämä data kertoo tarkkoja ajankohtia havaitusta aktiivisuudesta, jolloin pystymme kohdistamaan toimenpiteitä oikea-aikaisesti oikeisiin kohteisiin sekä esittämään tilastoja kausivaihteluista ja poikkeamista - tiedämme siis, mitä ympärillämme oikeasti tapahtuu! Maan päällä ja sisätiloissa tapahtuvan torjunnan lisäksi pystymme puuttumaan myös piilossa oleviin ongelmiin, kiitos ainutlaatuisten viemäriloukkujemme.

Smart-järjestelmän käyttöönotto alkaa kohdekartoituksella ja yrityksen riskialueiden tunnistamisella. Löydösten perusteella määrittelemme parhaan ratkaisun asiakkaalle. Mikäli kohteessa on jo tuhoeläinongelma, me hoidamme myös sen.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706