Anticimex Smart

Anticimex Smart

Perinteinen tuholaistorjunta vs. Anticimex Smart

Perinteinen tuholaistorjunta vs. Anticimex Smart

Perinteinen tuholaistorjunta voidaan nähdä melko tehottomana keinona pitää jyrsijät poissa kodeista ja kiinteistöistä. Perinteinen torjunta perustuu myrkkyjen käyttöön ja vaatii käyntikertoja kohteessa tilanteen tarkastamiseksi. Se ei tarjoa ajantasaista tietoa tuholaisten aktiivisuudesta, eikä niiden liikettä kohteessa ole mahdollista seurata tehokkaasti.

Anticimex Smart eroaa monilta osin perinteisestä tuholaistorjunnasta. Smart torjuu tuholaiset myrkyttömästi ja tarjoaa etäluettavaa tietoa kohteesta 24/7. Järjestelmän keräämä data kertoo tarkkoja ajankohtia havaitusta aktiivisuudesta, jonka lisäksi voimme dataa hyödyntämällä esittää tilastoja kausivaihteluista ja poikkeamista - tiedämme siis, mitä ympärillämme oikeasti tapahtuu! Maan päällä ja sisätiloissa tapahtuvan torjunnan lisäksi pystymme puuttumaan myös piilossa oleviin ongelmiin, kiitos ainutlaatuisten viemäriloukkujemme.

Smart-järjestelmän käyttöönotto alkaa kohteen tarkastuksella. Käymme läpi saatavilla olevat asiakirjat ja haastattelemme yrityksen avainhenkilöitä. Löydösten perusteella määrittelemme parhaan ratkaisun asiakkaalle. Mikäli kohteessa on jo tuhoeläinongelma, me hoidamme myös sen.

Anticimex Smart - data ohjaa toimintaamme

Valitse maa

    soita meille 0207 495 706