Palvelumme teollisuudelle

Teollisuus

Mitkä ovat tuholaisten vaikutukset teollisuudelle ja tuotantolaitoksille?

Tuotantolaitoksissa voi tuotetyypistä tai varastoiduista raaka-aineista riippumatta esiintyä tuhoeläimiä mihin vuodenaikaan tahansa. Kuormissa lymyää erilaisia tuhohyönteisiä, kuten koiperhosia ja kuoriaisia, jotka saastuttavat koneita ja elintarvikkeita munilla, ulosteilla ja muilla eritteillä.

Jyrsijöiden läsnäolo on usein merkki siitä, että niillä on paljon helppoa ravintoa sekä suojapaikkoja saatavilla. Rotat ja hiiret pilaavat elintarvikkeita, levittävät tauteja sekä jyrsivät eristeitä ja sähköjohtoja, jolloin ne voivat altistaa laitteet sähkövioille sekä rakennuksen tulipalolle ja vesivahingolle.

Teollisissa tiloissa ammattitaitoinen tuholaistorjunta ja hygieniasuunnitelma ovat välttämättömiä tuotteiden hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi sekä tuholaisten loitolla pitämiseksi. Anticimexin ennaltaehkäisevä ja aktiivinen tuholaistorjunta auttaa pitämään asiakkaamme kustannukset hallinnassa ja ylläpitämään tuotantoa koskevia laatuvaatimuksia.

Elintarviketeollisuus

Palvelumme elintarviketeollisuudelle

Anticimex on toiminut elintarviketeollisuuden yritysten kumppanina jo useiden vuosikymmenien ajan. Tuholaistorjunnan palvelumme on mahdollista sovittaa erikokoisille ja -tyyppisille ruokien ja juomien valmistajille. Torjuntamenetelmät valitaan aina tuhoeläinlajin, esiintymisen, määrän, paikan ja kokonaisarvion mukaan.

Sopimuksen mukaiseen palveluun voidaan lisäksi sisällyttää elintarviketurvallisuuden palveluita, kuten hygienia- ja tuoteturvallisuuden auditointeja, tarkastuksia sekä näytteenottoja.

Valitse maa

    soita meille 0207 495 706