Palvelumme teollisuudelle

Teollisuus

Mitkä ovat tuholaisten vaikutukset tuotantolaitoksille?

Tuotantolaitoksissa voi tuotetyypistä tai varastoiduista raaka-aineista riippumatta esiintyä tuhoeläimiä mihin vuodenaikaan tahansa. Kuormissa voi esiintyä erilaisia tuhohyönteisiä, kuten kuoriaisia ja koisia, jotka saastuttavat koneita ja elintarvikkeita munilla, ulosteilla ja muilla eritteillään.

Jyrsijöiden läsnäolo on usein merkki siitä, että niillä on paljon helppoa ravintoa sekä suojapaikkoja saatavilla. Rotat ja hiiret pilaavat elintarvikkeita, levittävät tauteja sekä jyrsivät rakennusten eristeitä, putkia ja sähköjohtoja, jolloin ne voivat altistaa laitteet sähkövioille sekä rakennuksen tulipalolle ja vesivahingolle.

Teollisissa tiloissa ammattitaitoinen tuholaistorjunta ja hygieniasuunnitelma ovat välttämättömiä tuotteiden hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi sekä tuholaisten loitolla pitämiseksi. Anticimexin ennaltaehkäisevä tuholaistorjunta auttaa pitämään asiakkaamme kustannukset hallinnassa ja ylläpitämään tuotantoa koskevia laatuvaatimuksia.

Elintarviketeollisuus

Palvelumme elintarviketeollisuudelle

Anticimex on toiminut elintarviketeollisuuden yritysten kumppanina jo useiden vuosikymmenien ajan. Palvelumme on mahdollista sovittaa erikokoisille ja -tyyppisille ruokien ja juomien valmistajille. Jatkuvan tuholaistorjunnan lisäksi sopimukseen voidaan sisällyttää myös elintarviketurvallisuuden palveluita, kuten hygienia- ja tuoteturvallisuuden auditointeja, tarkastuksia sekä näytteenottoja.

Valitse maa

    soita meille 0207 495 706