Anticimex esittelee älykästä viemäriansaa VVY:n tapahtumassa

Vesilaitosyhdistys järjestää 23.-24.5. Vesihuolto 2018 -päivät Etelä-Karjalassa. Anticimex esittelee tapahtumassa Smart Pipe -viemäriansaa.

Anticimex Smart pipe viemäriloukku

Vesilaitosyhdistyksen (VVY:n) järjestämien Vesihuoltopäivien tavoitteena on kehittää Suomen vesihuoltoalaa. Tapahtumassa on teematyöpajoja, joissa työstetään ideoita, kuten fosforin innovatiivisempaa talteenottoa. VVY on vesihuoltoalan yhteistyöjärjestö, jonka tavoitteena on edistää vesihuoltolaitosten toimintaedellytyksiä.

Anticimex esittelee tapahtumassa Smart-ratkaisua, joka IoT-alustaa hyödyntäen torjuu jyrsijät viemäreissä. Smart Pipe -viemäriansa on ensimmäinen jyrsijöiden torjuntaan tarkoitettu digitaalinen viemäriansa Suomessa, joka kykenee torjumaan jyrsijät täysin myrkyttömästi.

Rauhassa järjestettävän tapahtuman yhteydessä on myös Suomen kaivamattoman tekniikan yhdistyksen (FiSTT) kolmas vuosikonferenssi. Vesihuoltopäivien osallistujat voivat ilmoittautua lisäksi FiSTTin konferenssiin. FiSTTin tavoitteena on edistää ja kehittää kaivamattomien menetelmien käyttöä putkistojen maanalaisessa rakentamisessa ja uusimisessa.

Tervetuloa tervehtimään meitä Holiday Club Saimaa -kylpylään vesihuoltoalan vuoden tärkeimpään tapahtumaan!

Yhteyshenkilö:

Janne Mansnérus

Etelä-Suomen aluepäällikkö

etunimi.sukunimi(at)anticimex.fi

Suomen suurimpana tuholaistorjunnan yrityksenä Anticimex hoitaa tehokkaasti vaativatkin kohteet. Digitaalinen tuholaistorjunta, elintarvikehygienia ja sisäilmatutkimukset – saat kaikki palvelukokonaisuudet saman katon alta. Suomessa teemme vuosittain noin 60 000 asiakaskäyntiä ja palvelemme Hangosta aina Utsjoelle saakka. Anticimex-konserni on luonut terveellisiä ympäristöjä jo vuodesta 1934 lähtien ja toimintaa on maailmanlaajuisesti 17:ssa maassa. Lue lisää Anticimexistä.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706