Anticimex Groupin toimitusjohtaja vaihtuu

Olof Sand luovuttaa Anticimexin toimitusjohtajuuden Jarl Dahlforsille.

Kolmen intensiivisen vuoden jälkeen Olof Sand luovuttaa Anticimexin johtajuuden Jarl Dahlforsille. Näiden kolmen vuoden aikana Anticimex on tehnyt yli 40 yritysostoa 14 maassa, kaksinkertaistanut liikevaihtonsa ja saavuttanut 30 % voittomarginaalin parannuksen. Jarl Dahlfors ottaa vastuun kehittää ja tehostaa yrityksen tulevaisuutta.

Anticimexin hallitus on päättänyt nimittää Jarl Dahlforsin, 51, Anticimexin uudeksi toimitusjohtajaksi. Jarl Darlfors aloittaa tehtävässään syyskuussa 2015. Hän on aiemmin työskennellyt toimitusjohtajana Loomis yrityksessä, joka on listattu Tukholman Nasdaqissa suurimpien yrityksien joukkoon.

"Kolmen intensiivisen vuoden yritysostojen, koordinoinnin ja nopea kasvun jälkeen Anticimexin kunnianhimoinen kasvusuunnitelma jatkuu. Näemme samalla myös suuria mahdollisuuksia saavuttaa lisää synergiaetuja ja parempaa kannattavuutta. Jarl Dahlforsin kokemus, hyvin dokumentoitu johtajuus ja tausta kansainvälisessä pörssiyhtiössä, joka keskittyy kannattavuuteen, sopii täydellisesti siihen vaiheeseen jossa Anticimex on tällä hetkellä. Hän on ollut kahdeksan Loomis vuoden aikana keskeinen avainhenkilö, talousjohtaja, Yhdysvaltain alueen johtaja sekä toimitusjohtaja, omaten laajan kokemuksen myös muista johtavista kansainvälisistä yrityksistä. Odotamme Jarl Dahlforsin liittyvän joukkoomme kehittämään yhtiötä ja jatkamaan edelleen "One Anticimexin" rakentamista”, kommentoi Gunnar Asp, Anticimexin hallituksen puheenjohtaja.

Jarl Dahlfors jatkaa Olof Sandin seuraajana, joka on johtanut Anticimex Groupia vuodesta 2012, jolloin EQT osti Anticimexin.

"Anticimex on Olof Sandin johdolla muuttunut lyhyessä ajassa kansainväliseksi yritykseksi, jolla on nopeaa ja kannattavaa kasvua. Olof on integroinut erinomaisella tavalla hankittuja liiketoimintoja, ja on työskennellyt vahvan näkemyksellisellä johtajuudella luodakseen yhtenäisen Anticimexin yhteisillä arvoilla. Anticimexin liikevaihto kaksinkertaistui lähes 4 miljardiin Ruotsin kruunun ja EBITA enemmän kuin kaksinkertaistui yli 500 miljoonaan kruunun hänen toimitusjohtajan toimikaudellaan. Olen hyvin iloinen, että Olof on avoin löytämään uusia mahdollisuuksia jatkaa yrityksien kehittämistä ja rakentamista yhdessä EQT;n kanssa", kommentoi Per Franzén, EQT Partneri.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706