Anticimex istuttaa puun jokaisesta Anticimex Smart -laitteesta

Uutinen

Anticimex on Suomen johtava tuholaistorjuntayritys, jonka toimintaan kuuluu olennaisesti kestävien ja myrkyttömien tuholaistorjuntaratkaisujen edistäminen.

Istutapuita.fi yhteistyössä

Olemme sitoutuneet toiminnassamme kestävään kehitykseen ja yksi tärkeimmistä painopisteistämme on hiilidioksidipäästöjen vähentäminen. Tehostaaksemme tavoitteidemme toteutumista tulemme joulukuusta 2021 alkaen istuttamaan puun jokaista uutta, asiakkaallemme asennettua Anticimex Smart -laitetta kohden. 

”Tuholaistorjunta-alaa leimaa vahvasti pinttyneet käsitykset kestämättömistä toimintamalleista, kuten haitallisten torjunta-aineiden käytöstä. Anticimexillä on jo pitkään ollut keskiössä ympäristöä kunnioittavat torjuntaratkaisut, joiden avulla pyrimme markkinajohtajana muuttamaan käsitystä alasta ja nykyaikaisesta tavasta tehdä tuhoeläinhallintaa. Kun Anticimex keväällä päivitti globaalisti kestävän kehityksen toimintojaan, joissa yhtenä tärkeänä osa-alueena oli hiilidioksidipäästöjen vähentäminen, oli mielestämme aika tehdä jopa enemmän,” kommentoi Martin Svanljung, Anticimex Suomen toimitusjohtaja.

Toimimme yhteistyössä Istutapuita.fi kanssa, jolloin jokainen uusi käyttöön otettu Smart-laite muuntuu istutetuksi männyntaimeksi. Männyntaimet istutetaan turvetuotannosta poistuneelle ja kuivatulle Tuulisuon suoalueelle, Vaalan kuntaan Pohjois-Pohjanmaalle. Istutukset alkavat keväällä 2022, kun kasvukauden mukaan on istutuksille otollisin aika.

”Tuholaistorjunta-alan suunnannäyttäjänä haluamme kannustaa asiakkaitamme osallistumaan muutokseen ja valitsemaan torjuntaan täysin myrkyttömän vaihtoehdon sekä tekemään samalla konkreettisen ilmastoteon. Toimimalla istutapuita.fi kanssa pystymme kohdentamaan toimet kotimaahan, jotka kuitenkin auttavat omalta osaltaan koko maailman ympäristötavoitteita,” jatkaa Svanljung.

Anticimex Smart on IoT-pohjainen ja 100% myrkytön tuholaistorjuntapalvelu. Sähköllä toimivat älyloukut yhdessä jatkuvan valvonta-, reagointi- ja raportointijärjestelmämme kanssa mahdollistavat asiakkaidemme tuhoeläinriskien selkeän minimoinnin - ympäristöystävällisesti.

Lue lisää puiden istutus -kampanjasta.

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 20 maassa. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Mahdollistamme paremman palvelutason omaksumalla uusimman ja innovatiivisimman teknologian. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Suomen Anticimex työllistää jo 150 suomalaista ja tekee 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä. Palvelemme koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706