Anticimex ja BSAG yhdistävät voimansa: Myrkkyjen vähentäminen on kaikkien etu

HELSINKI Lahjoitimme puolen vuoden ajan osan digitaalisesta tuholaistorjunnasta saaduista tuotoista Itämeren hyväksi. Täysin myrkytön torjuntamenetelmä oli yhteistyön aloittamisen edellytyksenä.

Anticimex ja BSAG yhdistävät voimansa

Anticimex Oy:n toimitusjohtaja Jussi Ylinen luovuttaa Baltic Sea Action Group -säätiön asiamiehelle Mathias Bergmanille 6 600 euron lahjoituksen. Yhteisenä tavoitteena on vähentää torjunta-aineiden käyttöä.

Vuonna 2008 perustettu BSAG tähtää toimillaan Itämeren ekologisen tasapainon palauttamiseen. Säätiö ei ole aikaisemmin hyväksynyt kumppanikseen tuholaistorjunta-alan yritystä, sillä vaaralliset aineet ja niiden yhdistelmät ovat yksi Itämeren pahimmista ongelmista.

Anticimex-konserni on jo yli 80 vuoden ajan kehittänyt moderneja tapoja torjua tuhoeläimiä. Digitaalinen tuholaistorjunta on yksi menetelmä, jolla voidaan vähentää myrkkyjen päätymistä luontoon ja vesistöihin.

Suomeen digitaalisia ansoja on asennettu vuodesta 2014 lähtien jo yli 3 000 kappaletta. Vahvasti torjunta-aineiden käyttöön nojautuva torjunta-ala on murroksessa digitalisaation myötä.

"Oikeastaan meidän pitäisi kiittää asiakkaitamme, jotka ovat luottaneet digitaaliseen tuholaistorjuntaan ja mahdollistaneet siten tämän lahjoituksen. Itämeri kohteena on erittäin tärkeä ja ajankohtainen", toteaa Anticimex Oy:n toimitusjohtaja Jussi Ylinen.

Lisätietoja:

Jussi Ylinen,

toimitusjohtaja,

etunimi.sukunimi(at)anticimex.fi

Suomen suurimpana tuholaistorjunnan yrityksenä Anticimex hoitaa tehokkaasti vaativatkin kohteet. Digitaalinen tuholaistorjunta, elintarvikehygienia ja sisäilmatutkimukset – saat kaikki palvelukokonaisuudet saman katon alta. Suomessa teemme vuosittain noin 60 000 asiakaskäyntiä ja palvelemme Hangosta aina Utsjoelle saakka. Anticimex-konserni on luonut terveellisiä ympäristöjä jo vuodesta 1934 lähtien ja toimintaa on maailmanlaajuisesti 17:ssa maassa.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706