Anticimex laajenee Kambodžaan

Anticimex Group, yksi maailman suurimmista tuholaistorjuntayrityksistä, on päässyt Kambodžan markkinoille ensimmäisellä strategisella hankinnallaan, Antitermite -yrityksellä, joka on maansa tuholaistorjunnan markkinajohtaja.

Anticimex laajenee Kambodžaan

Antitermite on ollut laadukas ja ammattitaitoinen tuholaistorjunta Kambodžassa 24 vuoden ajan, ja se tarjoaa kattavan valikoiman tuholaistorjuntapalveluja sekä yrityksille että yhteisöille. Kauppa on osa jatkuvaa strategiaa vahvistaa ja laajentaa Anticimexin osuutta Aasian markkinoilla valikoiduilla yritysostoilla ja vakaalla orgaanisella kasvulla SMART-tuholaistorjunta tarjonnan avulla.

Kommentoidessaan ostoilmoitusta Bora Moeu, Antitermite Kambodžan toimitusjohtaja, sanoi:

"Mahdollisuus tulla osaksi Anticimex-konsernia on seuraava askel eteenpäin yrityksemme kasvussa. Osallistuminen globaaliin tiimiin antaa meille mahdollisuuden hyödyntää resursseja ja asiantuntemusta, jotta voimme edelleen parantaa palveluidemme laatua ja laajuutta, ja tarjota jännittäviä näkymiä uusille ja olemassa oleville työntekijöillemme. Olemme erityisen innostuneita tuomaan digitaalisen tuholaistorjunnan markkinoille Anticimex SMARTin kanssa ja odotamme innolla tulevia kuukausia. "

Anticimexin Aasian aluejohtaja Tony Hurst kertoo:

“Anticimex on etsinyt oikeaa mahdollisuutta laajentaa yritystään Aasiassa jo vuosia. Olen innoissani tästä kaupasta, koska se on tärkeä askel toteutettaessa visiotamme olla maailmanlaajuinen johtaja tuholaistorjunnassa. Kambodžan Antitermite edustaa laadukkaita tuholaistorjuntapalveluja, joita toimittaa ylpeä työntekijäryhmä. Anticimex uskoo tämäntyyppisen liiketoiminnan kasvavan ja menestyvän tulevaisuudessa. Olen iloinen myös siitä, että Bora Moeu jatkaa liiketoiminnan johtamista uudella omistuksellaan Kambodžassa tarjoten mielenrauhaa asiakkaillemme. "

Anticimex toimii yrityskaupan myötä nyt 19 maassa ja yrityksen 7 000 työntekijää palvelevat yli 3 miljoona asiakasta maailman laajuisesti.

Viime vuosina Anticimex on tehnyt kansainvälisesti yli 200 yritysostoa. Lue lisää Anticimexin yritysostoprosessista ja ihmisistä, jotka ovat myyneet liiketoimintansa Anticimexille.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706