Anticimex laajentaa toimintaansa Aasiaan

Anticimex on ostanut SITA Pest Control & Fumigation Service Ltd:n (“SITA Pest Control”), joka on johtava tuhoeläinten ja termiittien hallintaan erikoistunut yritys Singaporessa ja Malesiassa.

Vuonna 1988 perustettu SITA Pest Control on yksi Singaporen johtavista tuhoeläinhallinnan yrityksistä, joka tuottaa laadukkaita ja luotettavia palveluita valtion virastoille sekä yritys- ja yksityisasiakkaille. Yrityksessä työskentelee yli 160 työhönsä sitoutunutta henkilöä. Yritys on saanut useita tunnustuksia Singaporen hallinnolta.

Jarl Dahlfors, Anticimexin toimitusjohtaja kommentoi yrityskauppaa: "Tämä on merkittävä virstanpylväs Anticimexille. SITA Pest Controlin toimintojen korkea laatu, asiakaskunta, johtoporras sekä mahdollisuus päästä nopeasti kasvavalle Aasian markkinoille tekee hankinnasta erinomaisen lisän Anticimex Groupille. Olemme iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä SITA Pest Controlin nykyisen johdon kanssa ja odotamme tulevalta nopeaa kasvua jo muutoinkin alati kasvavalla alueella."

Valitse maa

    soita meille0207 495 706