Anticimex mukana Isännöintipäivillä 2022

Isännöintipäivät on kiinteistöalan ykköstapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen isännöintialan edelläkävijät, ammattilaiset ja johtavat palveluntarjoajat ympäri Suomen. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 21.-22.9.2022.

Anticimex Isännöintipäivillä 2022

Anticimex on mukana Isännöintipäivillä teemalla Data ja Kestävä kehitys. Löydät meidät messualueen keskivaiheilta, osastolta nro 17. Nähdään tapahtumassa!

Ajankohta: 21.-22.9.2022

Tapahtumapaikka: Paviljonki, Jyväskylä (Lutakonaukio 12)

Lisätietoja:

Janne Sopanen

Myyntijohtaja

etunimi.sukunimi(at)anticimex.fi

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 20 maassa. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Mahdollistamme paremman palvelutason omaksumalla uusimman ja innovatiivisimman teknologian. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme.

Suomen Anticimex työllistää jo 150 suomalaista ja tekee 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain. Meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 14 palvelupistettä. Palvelemme koko Suomen laajuisesti, aina Hangosta Utsjoelle saakka.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706