Anticimex on allekirjoittanut sopimuksen Nopest tuholaishallinnan ostamisesta

Uutinen

Anticimex Oy on 10.3.2023 allekirjoittanut sopimuksen Evju Invest Oy:n Nopest tuholaistorjuntapalveluiden liiketoiminnan ostamisesta. Liiketoimintakauppa on tarkoitus saattaa päätökseen lähiviikkoina. Nopestin asiakkaat siirtyvät Anticimexin palveluiden piiriin kaupan toteutuksen jälkeen.

Nopest on toiminut Evju Invest Oy:n aputoiminimellä vuodesta 2016 alkaen ja erikoistunut toiminnassaan tuholaishallintaan ja kasvinsuojeluun. Nopestin markkina-alue on pääosin Suomen kaakkoisosissa ja se työllistää 10 henkilöä.

”Anticimex toimii suunnannäyttäjänä myrkyttömässä tuhoeläinhallinnassa ja on jo pitkään vienyt alaa eteenpäin innovaatioidensa voimin. Anticimex on enemmän kuin pelkkä palveluntuottaja, olemme asiakkaidemme kumppani kokonaisvaltaisessa, kestävässä ja dataa hyödyntävässä tuhoeläinhallinnassa. Yhdistämällä voimamme Nopestin kanssa pääsemme tehokkaammin vastaamaan asiakkaiden tuhoeläintorjuntatarpeisiin”, Anticimexin toimitusjohtaja Martin Svanljung kommentoi.

"Reilun kuuden vuoden aikana tuholaishallinta Nopest on kasvanut varteenotettavaksi ja joustavaksi toimijaksi. Nyt edessä on kuitenkin uusi iso kasvuloikka, ja uskomme, että Nopestin asiakkaat ja työntekijät saavat parhaan mahdollisen kodin osana Anticimexin kattavaa ja laajaa palveluvalikoimaa. Meitä miellyttää Anticimexin ympäristöystävällinen ja edistyksellinen näkökulma tuholaishallintaan. Evju Invest Oy keskittyy jatkossa logistiikka- ja teollisuuspalveluihin", kommentoi Evju Invest Oy:n toimitusjohtaja Markus Autio.

Liiketoimintakauppa tulee vahvistamaan Anticimexin jalansijaa Suomen kaakkoisosassa.

Lisätietoja:

Anticimex Oy

Martin Svanljung
toimitusjohtaja
p. 0400 960 990
martin.svanljung(at)anticimex.fi

Evju Invest Oy

Markus Autio
toimitusjohtaja
p. 040 551 1015
markus.autio(at)evju.fi


Anticimex on Suomen suurin tuholaistorjunta-alan palveluyritys ja osa maailmanlaajuista Anticimex-konsernia, jolla on toimintaa 21 maassa. Anticimex tarjoaa yrityksille ja kuluttajille kestäviä tuholaistorjunnan ja elintarviketurvallisuuden palvelukokonaisuuksia. Lisäksi Anticimex tekee yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa taloyhtiöiden ja kuluttaja-asiakkaiden tuholaistorjuntavakuutuksiin liittyen. Suomessa Anticimex työllistää 160 henkilöä ja tekee vuosittain 70 000 asiakaskäyntiä, palvellen asiakkaitaan koko maan laajuisesti.

Lue lisää Anticimexista.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706