Anticimex on ostanut Indoor Quality Service Oy:n liiketoiminnan

Anticimex on ostanut 1.3.2016 tehdyllä kaupalla Indoor Quality Service Oy:n koko liiketoiminnan. Kauppa vahvistaa entisestään Anticimexin asemaa Suomen suurimpana tuhoeläinhallintayrityksenä.

Anticimex on ostanut IQS Oy:n liiketoiminnan

Vuonna 2005 perustettu Indoor Quality Service Oy (IQS) on Suomen kolmanneksi suurin tuholaistorjuntayritys. IQS tuottaa tuhoeläinhallinta- ja sisäilmatutkimuspalveluita. Yrityksellä on vankka asiakaskunta julkisella sektorilla sekä yritys- ja taloyhtiöpuolella. IQS:n 10 työntekijää, mukaan lukien toimitusjohtaja Mikko Heini, siirtyvät kaupan myötä Anticimexin palvelukseen.

Anticimex on tuholaistorjunta-alan markkinajohtaja Suomessa, toimien valtakunnallisesti 11 aluetoimiston ja 85 työntekijän voimin. Anticimex on moderni tuhoeläinhallinnan palveluyritys, joka käyttää ennaltaehkäisevää, uutta teknologiaa ja kestäviä ratkaisuja vastaamaan asiakkaiden tarpeita terveellisestä elin- ja työympäristöstä. Anticimex Oy on osa kansainvälistä EQT:n omistamaa Anticimex-konsernia, jolla on toimintaa kuudessatoista maassa.

”IQS on menestyksekkäästi johdettu yritys, jolla on hyvä maine tuhoeläinhallinta- ja sisäilmatutkimuspalveluissa. Kauppa täydentää nykyisiä toimintojamme pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomen alueella. Saamme vahvistusta ammattitaitoiseen henkilökuntaamme ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhä paremmin”, Anticimexin toimitusjohtaja Jussi Ylinen kommentoi.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706