Anticimex on ostanut Nopest tuholaishallinnan

Uutinen

Anticimex Oy on ostanut 31.3.2023 tehdyllä kaupalla Evju Invest Oy:n Nopest tuholaistorjuntapalveluiden liiketoiminnan.

Nopest on toiminut Evju Invest Oy:n aputoiminimellä vuodesta 2016 alkaen ja erikoistunut toiminnassaan tuholaishallintaan ja kasvinsuojeluun. Nopestin markkina-alue on ollut pääosin Suomen kaakkoisosissa.

Nopestin asiakkaat siirtyvät Anticimexin palveluiden piiriin 1.4.2023 alkaen. Kaupan myötä myös Nopestin työntekijät siirtyvät Anticimexin palvelukseen.

Nopestin vahva paikallisuus tulee näkymään myös jatkossa Anticimexin toiminnassa, samalla kun asiakkaat pääsevät hyödyntämään laajempaa valtakunnallista palveluverkostoa sekä kattavampaa palveluvalikoimaa.

”Anticimex toimii suunnannäyttäjänä myrkyttömässä tuhoeläinhallinnassa ja on jo pitkään vienyt alaa eteenpäin innovaatioidensa voimin. Anticimex on enemmän kuin pelkkä palveluntuottaja, olemme asiakkaidemme kumppani kokonaisvaltaisessa, kestävässä ja dataa hyödyntävässä tuhoeläinhallinnassa. Yhdistämällä voimamme Nopestin kanssa pääsemme tehokkaammin vastaamaan asiakkaiden tuhoeläintorjuntatarpeisiin”, Anticimexin toimitusjohtaja Martin Svanljung kommentoi.

"Reilun kuuden vuoden aikana tuholaishallinta Nopest on kasvanut varteenotettavaksi ja joustavaksi toimijaksi. Nyt edessä on kuitenkin uusi iso kasvuloikka, ja uskomme, että Nopestin asiakkaat ja työntekijät saavat parhaan mahdollisen kodin osana Anticimexin kattavaa ja laajaa palveluvalikoimaa. Meitä miellyttää Anticimexin ympäristöystävällinen ja edistyksellinen näkökulma tuholaishallintaan. Evju Invest Oy keskittyy jatkossa logistiikka- ja teollisuuspalveluihin", kommentoi Evju Invest Oy:n toimitusjohtaja Markus Autio.

”Olen ollut tuholaistorjunta-alalla mukana jo yli vuosikymmenen ja vetänyt Nopest-tuholaishallintaa vuodesta 2016 lähtien. Kiinnostukseni luontoon on toiminut innoittajanani kaikki nämä vuodet ja harrastuksestani kasvoikin työura, jonka jatkoa odotan innolla Anticimexillä muiden ammattilaisten kanssa. Olen vakuuttunut, että liiketoimintakauppa mahdollistaa entistä paremman palvelutason ja asiakkaistamme pidetään hyvää huolta myös tulevaisuudessa. Jokainen asiantuntijamme tuntee oman alueensa erityispiirteineen, ja he jatkavat toimintaansa ollen läsnä asiakkaidemme arjessa. Nyt saamme lisäksi tarjottua paikallisesti laajemman tiimin tuen”, Nopestin liiketoimintajohtaja Petri Metsälä kertoo.

Liiketoimintakauppa vahvistaa Anticimexin jalansijaa Suomen kaakkoisosassa.

Lisätietoja:

Anticimex Oy

Martin Svanljung
toimitusjohtaja
p. 0400 960 990
martin.svanljung(at)anticimex.fi

Evju Invest Oy

Markus Autio
toimitusjohtaja
p. 040 551 1015
markus.autio(at)evju.fi


Anticimex on Suomen suurin tuholaistorjunta-alan palveluyritys ja osa maailmanlaajuista Anticimex-konsernia, jolla on toimintaa 21 maassa. Anticimex tarjoaa yrityksille ja kuluttajille kestäviä tuholaistorjunnan ja elintarviketurvallisuuden palvelukokonaisuuksia. Lisäksi Anticimex tekee yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa taloyhtiöiden ja kuluttaja-asiakkaiden tuholaistorjuntavakuutuksiin liittyen. Suomessa Anticimex työllistää 160 henkilöä ja tekee vuosittain 70 000 asiakaskäyntiä, palvellen asiakkaitaan koko maan laajuisesti.

Lue lisää Anticimexista.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706