Anticimex osallistuu ympäristöterveydenhuollon valtakunnallisille koulutuspäiville

Ympäristöterveyden Asiantuntijat ry, Ympäristö ja Terveys-lehti, sosiaali- ja terveysministeriö sekä Ruokavirasto järjestävät yhteistyössä ympäristöterveydenhuollon valtakunnalliset koulutuspäivät.

Ympäristöterveydenhuollon valtakunnalliset koulutuspäivät

Ajankohta: 9.-10.4.2019

Tapahtumapaikka: Hotel Sorsanpesä

Osoite: Törnäväntie 27, 60200 Seinäjoki

Seinäjoella järjestettäville koulutuspäiville odotetaan yritysten edustajien lisäksi osallistuvan noin 150 ympäristöterveydenhuollon ammattilaista sekä eri ministeriöiden ja keskusvirastojen edustajia ja luennoitsijoita.

Myrkytön jyrsijätorjunta

Anticimexin palvelupäällikkö Jukka Tietäväinen esittelee ti 9.4. kello 15.00 terveydensuojelun ammattilaisille myrkytöntä tuholaistorjuntaa.

Löydät koulutuspäiviltä myös osastomme. Kannattaa pysähtyä juomaan kuppi kuumaa kanssamme. Arvontaan osallistumisen lisäksi sinulla on mahdollisuus esittää tuholaistorjuntaan liittyviä kysymyksiä ammattilaisillemme.

Lisätietoja:

Tapio Itäsola

Pohjois-Suomen aluepäällikkö

etunimi.sukunimi(at)anticimex.fi

Suomen suurimpana tuholaistorjunnan yrityksenä Anticimex hoitaa tehokkaasti vaativatkin kohteet. Perinteinen ja digitaalinen tuholaistorjunta, elintarvikehygienia sekä sisäilmatutkimukset – saat kaikki palvelukokonaisuudet saman katon alta. Teemme vuosittain noin 60 000 asiakaskäyntiä ja palvelemme Hangosta aina Utsjoelle saakka. Anticimex-konserni on luonut terveellisiä ympäristöjä jo vuodesta 1934 lähtien ja toimintaa on maailmanlaajuisesti 18:ssa maassa.

Lue lisää Anticimexista.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706