Anticimex Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Anticimex Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Jussi Ylinen päättää tehtävässään 31.12.2018. Hän siirtyy Australiaan Anticimex Groupin tytäryhtiön johtotehtäviin. Anticimex Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi valittu kauppatieteiden maisteri Martin Svanljung aloittaa tehtävässään 1.1.2019.

Anticimexin toimitusjohtaja vaihtuu

Vuonna 2015 Anticimex Oy:lla talouskonsulttina aloittanut Svanljung on toiminut vuodesta 2016 lähtien Anticimex Oy:n talousjohtajana.

”Matkani Anticimexilla kesti neljä vuotta ja jokaisena vuotena olemme onnistuneet kasvattamaan liikevaihtoa. Martinilla on ollut merkittävä rooli menestyksen rakentamisessa. Uskon, että Anticimex Oy:n menestystarina ei pysähdy, vaan tämä on vasta alkua”, toteaa Jussi Ylinen.

Hän jatkaa: ”Haluan kiittää kaikkia Anticimexin asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja ennen kaikkea työntekijöitä, joiden kanssa on ollut ilo tehdä historiaa.”

Martin Svanljung on aiemmin toiminut useilla eri aloilla talousjohtajana, liikkeenjohdon konsulttina sekä toimitusjohtajana. Monipuolisen kokemuksen lisäksi hänen vahva Anticimex Oy:n liiketoiminannan tuntemus auttaa uuden roolin menestyksekkäässä hoitamisessa.

”Toivotan koko Anticimexin puolesta Jussille onnea ja menestystä uuteen, vaativaan tehtävään. Olen varma, että Suomessa menestystarinamme saa jatkoa”, toteaa pian tehtävässään aloittava Martin Svanljung.

Lisätietoja:

Martin Svanljung

Toimitusjohtaja (1.1.2019 lähtien)

etunimi.sukunimi(at)anticimex.fi

Suomen suurimpana tuholaistorjunnan yrityksenä Anticimex hoitaa tehokkaasti vaativatkin kohteet. Perinteinen ja digitaalinen tuholaistorjunta, elintarvikehygienia sekä sisäilmatutkimukset – saat kaikki palvelukokonaisuudet saman katon alta. Teemme vuosittain noin 60 000 asiakaskäyntiä ja palvelemme Hangosta aina Utsjoelle saakka. Anticimex-konserni on luonut terveellisiä ympäristöjä jo vuodesta 1934 lähtien ja toimintaa on maailmanlaajuisesti 18:ssa maassa. Lue lisää Anticimexista.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706