Anticimex Oy on myynyt kiinteistökuivauksen liiketoimintayksikkönsä

Anticimex Oy on myynyt 1.10.2015 tehdyllä kaupalla kiinteistökuivauksen liiketoimintayksikkönsä Recover Nordic Oy:lle. Kauppa vahvistaa Anticimexin strategiaa keskittyä ydinliiketoimintaansa, tuhoeläinhallinnan ja elintarvikehygienian palveluihin. Recover Nordic Oy vahvistaa kaupan myötä asemaansa ja organisaatiotaan Suomessa.

Anticimex on tuholaistorjunta-alan markkinajohtaja Suomessa, toimien valtakunnallisesti 10 aluetoimiston ja 75 työntekijän voimin. Anticimex on moderni tuhoeläinhallinnan palveluyritys, joka käyttää ennaltaehkäisevää, uutta teknologiaa ja kestäviä ratkaisuja vastaamaan asiakkaiden tarpeita terveellisestä elin- ja työympäristöstä. Anticimex Oy on osa kansainvälistä EQT:n omistamaa Anticimex-konsernia, jolla on toimintaa neljässätoista maassa.

”Olemme iloisia siitä, että olemme löytäneet hyvän kodin kiinteistökuivauksen liiketoimintayksikölle, yrityksen, jossa työntekijöillä ja palveluilla on mahdollisuus kehittyä edelleen. Anticimex jatkaa Suomessa toimintojaan keskittyen ydinliiketoimintaansa, tuhoeläinhallintaan. Näemme tulevaisuudessa edelleen valtavan potentiaalin liiketoiminnan kasvuun”, Anticimexin toimitusjohtaja Jussi Ylinen summaa.

Recover Nordic on pohjoismaiden johtava vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen ammattilainen, jolla on toimintaa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Yritys tuottaa alan johtavia kokonaispalveluratkaisuja yhteistyössä johtavien pohjoismaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Yhteisenä tavoitteena on tarjota asiakkaille laadukasta palvelua ja apua arjen ongelmatilanteissa. Suomessa Recover Nordic tarjoaa palveluitaan yrityksille, yhteisöille ja yksityisille asiakkaille valtakunnannallisesti. Kauppa vahvistaa entisestään Recover Nordicin toimintaa Suomessa, täydentäen yrityksen omaa asiakaskuntaa ja tuoden vielä laajempaa maantieteellistä kattavuutta. Suomessa Recover Nordic työllistää noin 100 henkilöä.

”Kauppa täydentää hyvin nykyisiä Suomen toimintojamme. Se vahvistaa jalansijaamme ja kykyämme palvella asiakaskuntaamme”, toteaa Bjørn Herlofsen, Recover Nordicin toimitusjohtaja.

”Olemme innoissamme kaupasta ja sen tuomista eduista asiakkaillemme sekä työntekijöillemme. Recover kehittää edelleen vahinkokartoitus- ja kiinteistökuivauspalveluiden tarjontaa ja tavoitteemme on olla markkinoiden paras palveluntuottaja”, Recover Nordic Suomen toimitusjohtaja Niklas Helminen kertoo.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706