Anticimex palvelee normaalisti koronavirusepidemian aikana

Anticimexin toiminta jatkuu normaalisti koronavirusepidemian aikana, poikkeusolosuhteet ja viranomaisten ohjeistukset huomioiden. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota työntekijöidemme turvallisuuteen sekä asukas- että asiakasturvallisuuteen.

Palvelemme normaalisti koronaepidemian aikana

Miten varmistamme sinun turvallisuutesi?

Asiakkaidemme työskentely- ja elinympäristön turvallisuus ja terveellisyys ovat meille ensisijaisen tärkeäitä. Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia ja teemme tarpeen mukaan muutoksia asiakasrajapinnassa tapahtuvaan työskentelyyn.

Vahvistamme nykyisiä käytäntöjämme

Olemme käyttäneet kertakäyttöisiä suojaimia asiakaskäynneillä jo ennen epidemiaa, mutta huomioimme turvallisuusriskit entistä tarkemmin asiakaskohteiden välillä, tullessamme ja lähtiessämme.

Käyntien välissä huolehdimme asianmukaisesti käsienpesusta ja käytämme tehostetusti alkoholipitoista käsihuuhdetta, sekä vaihdamme ja hävitämme suojaimet.

Emme kättele ja pidämme riittävän etäisyyden asiakkaaseen. Pyydämme myös asiakkaitamme huomioimaan suositukset lähikontaktin välttämisestä.

Sairastuneet työntekijät pysyvät kotona ja hakeutuvat tarvittaessa hoidon piiriin.

Asiakaspalvelumme tavoitat arkisin klo 8-16 välillä numerosta 0207 495 706 ja muina aikoina voit kontaktoida myös nettisivujen lomakkeen kautta.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706