Anticimexille kansainvälisesti arvostettu laatusertifikaatti

Anticimex Oy:lle myönnettiin kansainvälisesti arvostettu CEPA:n tuholaistorjunta-alan laatusertifikaatti (EN 16636:2015) Vantaalla 21.3.2019.

Anticimexille Cepa sertifikaatti

Anticimex on Suomen johtava tuholaistorjuntayritys, jonka tavoitteena on tarjota laadukkaita tuholaistorjunta-alan palveluita. Sertifiointien avulla Anticimex haluaa osoittaa liiketoiminnan suorituskyvyn lisäksi sen, että toiminnassa kunnioitetaan ihmisiä, eläimiä ja elinympäristöjä. 

Sertifikaatin myönsi auditoinnin suorittanut maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys Bureau Veritas. Auditoinnin kohteena oli tuholaishallintapalveluiden johtamisjärjestelmä.

CEPA-sertifioinnin ovat kehittäneet tuholaistorjunta-alan ammattilaiset

CEPA (Confederation of European Pest Management Associations), eli Euroopan tuholaistorjuntajärjestöjen liitto on kehittänyt EN 16636:2015 -standardin. Standardin tavoitteena on kehittää eurooppalaisten tuholaistorjuntapalveluiden laatua.

Laatuvaatimuksessa määritellään tarkasti, miten tuholaistorjuntapalveluita tarjoavat yritykset varmistuvat palveluidensa laadusta, ammattitaidosta sekä terveys- ja ympäristövaikutuksista. Tavoitteena on minimoida ihmisiin, eläimiin ja elinympäristöihin kohdistuvat riskit.

”Sertifioidut laadunhallinta- ja ympäristöjärjestelmämme (ISO 9001 ja ISO 14001) ovat jo vuosia olleet näkyvä merkki organisaatiomme sitoutumisesta laatuun ja ympäristöasioihin", Anticimexin kehityspäällikkö Juha Aro kommentoi.

Hän jatkaa: "Näiden lisäksi saamamme CEPA:n sertifikaatti takaa, että täytämme palveluissamme laatu- ja ympäristönäkökohtien lisäksi myös torjunta-alan ammattilaisille tarkoitetut eurooppalaiset laatuvaatimukset."

Lisätietoja:

Juha Aro

Kehityspäällikkö

etunimi.sukunimi(at)anticimex.fi

Suomen suurimpana tuholaistorjunnan yrityksenä Anticimex hoitaa tehokkaasti vaativatkin kohteet. Perinteinen ja digitaalinen tuholaistorjunta, elintarvikehygienia sekä sisäilmatutkimukset – saat kaikki palvelukokonaisuudet saman katon alta. Teemme vuosittain noin 60 000 asiakaskäyntiä ja palvelemme Hangosta aina Utsjoelle saakka. Anticimex-konserni on luonut terveellisiä ympäristöjä jo vuodesta 1934 lähtien ja toimintaa on maailmanlaajuisesti 18:ssa maassa.

Lue lisää Anticimexista.


CEPAn kotisivut (englanniksi).

Valitse maa

    soita meille0207 495 706