Autamme pölyttäjiä omalla mehiläispesällä

News

Anticimex sai toukokuussa oman mehiläispesän. Pesän kymmenet tuhannet tarhamehiläiset osallistuvat tärkeään viljely- ja luonnonkasvien pölytystyöhön.

Pölyttävien hyönteisten määrä on vähentynyt maailmalla huomattavasti. Niiden rooli ekosysteemille ja ihmisille on suuri, sillä ilman mehiläisiä ja muita lentäviä hyönteisiä meillä ei olisi yhtä monipuolisesti kukkia, hedelmiä ja marjoja ja koko ruoantuotantomme olisi vaarassa. Valtaosta maailman kukkivista kasveista ja viljelykasveista tarvitsee hyönteispölytystä.

Omalla mehiläispesällä teemme pienen, mutta konkreettisen ympäristöteon ja vahvistamme sitoutumistamme kestävään kehitykseen. Huomioimme työssänne luonnon tärkeät pölyttäjät: työmme on torjua tuhoeläimiä - ei mehiläisiä tai kimalaisia.

Tutustu aiheeseen myös kampanjasivullamme

Anticimexin mehiläispesä

Tietoa yrityksestä:

Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan palveluyritys. Olemme osa Anticimex-konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 21 maassa. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Tuotamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Suomessa Anticimex työllistää 200 henkilöä ja tekee vuosittain 85 000 asiakaskäyntiä, palvellen asiakkaitaan koko maan laajuisesti.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706