Uusi älyansa hyönteistorjuntaan

Anticimex-konserni on lanseerannut uuden älytuotteen hyönteistorjuntaan. Suomessa toimiva tytäryhtiö Anticimex Oy ottaa 6.11.2018 Smart Sense -ansan virallisesti käyttöönsä.

Uusi älyloukku hyönteistorjuntaan

Elektroninen hyönteisansa havainnoi ja raportoi hyönteishavainnoista reaaliaikaisesti. Siinä, missä perinteisten hyönteisansojen tehtävänä on hyönteisongelman poistaminen, uusi älyansa estää niiden syntymisen.

EQT:n omistama Anticimex-konserni on digitaalisten tuhoeläinratkaisujen edelläkävijä. Digitaalisia ansoja on asennettu maailmanlaajuisesti vuodesta 2014 lähtien lähes 90 000 kappaletta.

Elektroninen hyönteisvaroitin voi horjuttaa perinteisiä ratkaisuja

Perinteinen hyönteisten monitorointi toteutetaan säännöllisillä tarkastuksilla ja torjuntaa tehdään ongelmalähtöisesti. Ennaltaehkäisevä ja myrkytön älyansa sen sijaan havainnoi ja raportoi välittömästi. Se mahdollistaa ammattilaisten nopean ja aikaisessa vaiheessa tapahtuvan reagoinnin.

Smart Sense houkuttelee feromonien avulla lentävän tai ryömivän hyönteisen ansaan. Hyönteinen tarttuu kiinni ansan sisällä olevaan liimalevyyn ja ansa raportoi havainnosta.

Smart Sense on erityisesti suunniteltu kohteisiin, joissa on kriittisen tärkeää, että tuhohyönteiset havaitaan jo ensimmäisestä yksilöstä lähtien. Esimerkiksi elintarviketeollisuuden koko tuotantoketjussa ennaltaehkäisevä hyönteistorjunta on avainasemassa.

Lisätietoja:

Jammu Rantanen

Smart kehityspäällikkö

etunimi.sukunimi(at)anticimex.fi

Suomen suurimpana tuholaistorjunnan yrityksenä Anticimex hoitaa tehokkaasti vaativatkin kohteet. Digitaalinen tuholaistorjunta, elintarvikehygienia ja sisäilmatutkimukset – saat kaikki palvelukokonaisuudet saman katon alta. Teemme vuosittain noin 60 000 asiakaskäyntiä ja palvelemme Hangosta aina Utsjoelle saakka. Anticimex-konserni on luonut terveellisiä ympäristöjä jo vuodesta 1934 lähtien ja toimintaa on maailmanlaajuisesti 18:ssa maassa. Lue lisää Anticimexistä.

Valitse maa

    soita meille0207 495 706