WiseCon-yrityskauppa: Anticimexille tulossa digitaalisen tuhoeläinhallinnan innovaatiokeskus

Maailman viidenneksi suurin tuhoeläinhallinnan yritys Anticimex Group ilmoitti 25.4. ostaneensa loput 80 prosenttia WiseCon A/S -osakkeista.

Uusi innovaatiokeskus Tanskaan

Vuonna 2015 Anticimex Group osti 20 prosenttia WiseConin osakkeista. WiseCon on tanskalainen yritys, joka tarjoaa edistyneitä, elektronisia jyrsijäansoja ja monitorointijärjestelmiä. Viimeisimmän osakekaupan myötä Anticimex omistaa WiseConin kokonaisuudessaan ja vakiinnuttaa asemaansa digitaalisten tuhoeläinhallinnan ratkaisujen edelläkävijänä.

Anticimex on julkaissut Anticimex SMART-konseptin, joka perustuu WiseConin teknologiaan. Strategiset askeleet kohti tuhoeläinhallinnan digitaalista palvelutarjontaa ovat osoittautuneet menestykseksi. SMART-laitteita on asennettu maailmanlaajuisesti yli 20 000 kappaletta. Konseptia kehitetään myös muiden tuholaisten torjuntaan ja tällä hetkellä uusista sopimuksista yli 20 prosenttia sisältää elektronisia SMART-ansoja.

Jarl Dahlfors, Anticimex Groupin toimitusjohtaja kommentoi:
“Visionamme on globaali markkinajohtajuus ennaltaehkäisevässä tuhoeläinhallinnassa. Vahvistamme johtoasemaamme digitaalisessa tuhoeläinhallinnassa yhdistämällä Anticimexin ja WiseConin SMART-osaamisen. Perustamme innovaatiokeskuksen, jonka vastuulla on Anticimex Groupin digitaalisten ratkaisujen kehittäminen. Tämän ansiosta voimme tarjota parhaita ratkaisuja digitaaliseen jyrsijä- ja hyönteismonitorointiin sekä tuholäinhallintaan. Innovaatiokeskuksessa on mahdollista kehittää laaja valikoima myös muita ainutlaatuisia tuhoeläinhallinnan sovelluksia kansainvälisille markkinoille.”

Digitaalisia tuhoeläinhallinnan järjestelmiä käytetään useilla eri teollisuuden toimialoilla, asunnoissa ja viemäröintijärjestelmissä. Konsepti mahdollistaa tiedon keräämisen etänä kellon ympäri. Sen ansiosta saadaan tuhoeläinhallinnan kannalta ratkaisevaa tietoa reaaliaikaisesti. Ongelmat voidaan havaita nopeammin ja korjaavat toimenpiteet kohdistetaan erittäin tarkasti ­- jopa kokonaan ilman torjunta-aineita.

Preben Fritzbøger, WiseConin toimitusjohtaja kommentoi:
“Anticimex on moderni tuhoeläinhallinnan yritys, joka toimii 17 maassa: Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa. Anticimex Group on ollut kasvusuhdanteinen aina siitä asti, kun ensimmäinen Anticimex perustettiin 83 vuotta sitten. Siksi uskomme Anticimexin olevan ihanteellinen kumppani. Yrityskaupan myötä meille avautuu mahdollisuus nopeaan, globaaliin kasvuun ja saamme entistä enemmän resursseja käyttöömme. Lisäksi meillä on mahdollisuus tarjota konsepteja täysin uusille asiakasryhmille ja markkinoille. Olemme innostuneita syventämään yhteistyötä entisestään.”

Anticimex Groupista
Anticimex on moderni tuhoeläinhallinnan yritys. Vastaamme ennaltaehkäisyllä, uusimmalla teknologialla ja kestävillä ratkaisuilla sekä kuluttajien että yritysten terveellisten ympäristöjen vaatimuksiin. Anticimex työllistää noin 4 000 henkilöä ja palvelee 2.5 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti. Vuoden 2015 kokonaisliikevaihto oli noin 3.9 biljoonaa Ruotsin kruunua. 

Valitse maa

    soita meille0207 495 706