Anticimex Isännöintipäivillä 2017

Isännöintipäivät 2017

Blogi-kirjoitus

Isännöintipäivien ensimmäisen päivän teemoina oli energiaremontti talonyhtiössä, vuokrataloisännöinnin haasteet ja ratkaisut, taloyhtiöiden verkkosivut ja asukasportaalit sekä brändit.

Isännöintiliiton asiantuntija Pekka Harjunkoski kertoi puheenvuorossaan puolestaan isännöitsijöiden arjesta. Iltapäivän pääpuhujana oli psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio. Hän kertoi, miten työelämän vaatimukset kohdataan omaa hyvinvointia vaalien.

Erityisesti isännöitsijöiden arjen helpottaminen on sellainen teema, jota Anticimexin asiantuntijat pohtivat säännöllisesti. Miten voimme tarjota kokonaisvaltaisia tuholaistorjunnan ratkaisuja, jotka ovat joustavia ja vaivattomia sekä isännöitsijöille että asukkaille?

Isännöintipäivien fiiliksiä

Mitä jäi Isännöintipäiviltä käteen?

Torstaina esiteltiin asumisen juridiikkaa, kiinteistönpitoa ja korjausrakentamista, näin muutama mainitaksemme.

Emme ehtineet juuri keskittyä teemoihin, sillä Anticimexin osastolla oli vipinää ja puheensorina alkoi heti aamusta alkaen. Osastolle eksyi monta ennestään tuttua isännöinti- ja kiinteistöalan ammattilaista, joita on aina ilo nähdä sekä yllättävän paljon myös uusia tuttavuuksia.

Useimmiten meiltä kysyttiin ratkaisua jo olemassa olevaan tuhoeläinongelmaan. Ykköspuheenaiheiksi nousivat lutikat ja niiden tehokas torjuminen. Anticimexin Palvelusopimus kiinnostikin juuri siitä syystä, että vuosipakettiin kuuluu kaikki ja kulut voidaan budjetoida etukäteen.

Lintutorjunta helpottaa isännöitsijöiden arkea

Lintujen aiheuttamat ongelmat nähtiin arkea hankaloittavana tekijänä. Lintusuojauksia on monipuolisesti saatavilla, joten ongelma ratkeaa helposti: Ilmaisella kohdekartoituksella määritämme asiakkaalle parhaimman ratkaisun ja hoidamme kaiken alusta loppuun asti. Kaiken kaikkiaan keskustelut olivat antoisia, monipuolisia ja eri teemoja käsitteleviä.

Isännöintipäivät oli sen verran hienoa tapahtuma, että meidät tullaan näkemään siellä uudestaankin. Reissun kruunasi Hotelli Ilveksen iltajuhla, josta ei puuttunut hyvää seuraa ja naurua.

Teemana oli 100-vuotias Suomi ja meille esiintyi Laura Voutilainen. Keskustelut jatkuivat siitä mihin ne messuilla jäivät.

Vastaukset tulivat kuin apteekin hyllyltä

Tietovisamme osoittautui näille ammattilaisille liian helpoksi. Jakamamme pehmolelurotat karkasivat osastolta niin äkkiä, että loput visassa pärjänneet saavat rottansa jälkitoimituksella.

Anticimexin maskottirotta

Onnetar suosi Isännöintipäivillä Itä-Suomea

Isännöintipäivien 2017 yhteydessä osastollamme oli arvonta. Päävoiton vei isännöitsijä Janne Tarnanen Joen Isännöintipalvelu Oy:sta.

Onnellinen voittaja
Kuvassa oikealla Janne Tarnanen ja vasemmalla Timo Kääriäinen

Anticimexin myyntipäällikkö Timo Kääriäinen kiirehti aikaisin maanantaina kohti Pohjois-Karjalaa ja tarkemmin Itä-Suomen maakunnan toiseksi suurinta kaupunkia, Joensuuta kohti. Paikalla odotti Joen Isännöintipalvelu Oy:n Janne Tarnanen.

Joen Isännöintipalvelu toimii Joensuussa ja Lieksassa, joka on Timo Kääriäisellekin tuttua aluetta työn puolesta. Yleensä asiakastapaamisten muodossa ihmisiä tapaava Timo oli erittäin iloinen saadessaan kunnian ojentaa Anticimexin puolesta S-ryhmän 150 euron lahjakortin.

Anticimexin osastolta muutkaan eivät lähteneet tyhjin käsin kotiin, vaikka tällä kertaa suurimman potin nappasi Janne Tarnanen.

Kiitämme lämpimästi kaikki osallistuneita ja onnittelut Jannelle Joensuuhun!


Valitse maa

    soita meille0207 495 706